2777
2789
عنوان

بچه ها ،کسی از پودر چاقی رویال استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11973 بازدید | 22 پست
این پودره طوری نیست که باهاش تنهایی چاق بشی.  فقط اشتها رو زیاد میکنه ،بعضی پودرا انگار ادمو با ...

مواد اصلی تشکیل دهنده همه شون یکیه،حالا به این یه کم هم اشتها آور اضافه کردند

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
پرینانال داده ، من تا میخورم داغ میکنم

شربت ویتامکس خیلی خوبه ها

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ، یه دوقلو 6ماهه دختر پسر از دست دادم یه سه قلو توی 5ماه از دست دادم سه تاش پسر

الهی ۶ ماهه جانم . لاغربودی دوقلو خداحکمتتو شکر

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
این پودره طوری نیست که باهاش تنهایی چاق بشی.  فقط اشتها رو زیاد میکنه ،بعضی پودرا انگار ادمو با ...

من ازاین پودر استفاده کردم ـشما هم اگه میخواید استفاده کنید از یه جای مطمعن بخرید که اصلشو بهتون بده چون تقلبیش عوارض داره خواستید خصوصی پیام بدید تا بگم ازکجا خریدم چون خیلیا سفارش دادن پیشش و راضی بودن

نازنین جان منم مشکل تورودارم خیلی لاغرم بچم شیرمیدم داره یکسالش میشه میخام پودر رویال بخورم دیگه تحمل متلک ندارم.شوهرم خیلی دوس داره چاق بشم توردخدا کمکم کنید دعاکنیدبچم چیزیش نشه.اگه تجربه دارید ک زن شیرده خورده باشع بهم بگید ممنونم

سلام دوستان منم خواهرم مشکل شماروداشت مخصوص تومهمانیا همه میگفتن توچقدلاغری تااینک با یه خانم اشناشدم خداپیغمبری ازش محصول خریدم خداخیرش بده اینترنتی بودالان۲سال گذشته ن برگشته ونه عوارض داشته اصل بهم معرفی کرد وواقعا عالی بود۰۹۳۷۶۹۶۴۳۳۸والا دعاش میکنم