2789

سلام دوستان کسی هست خودش یا همسرش تو این شغل باشه؟  چقدر سرمایه می خواد؟ سودش خوبه؟ ضررش چقدره و کجاست؟  لطفا نکات مثبت و منفی رو با من درمیون بذارید. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

والا سود صررشو نمیدونم اما یکی از فامیلامون پخش کنندس یه کرم پودرو به من داد ۱۵ تازه فک کن خودش روش سود کشیده بعد من لز مغازه دار قیمت گرفتم ۳۵ گفت یعنی اون کلی میخره حتما ارزونتره واسش

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا اینجا خیلی ناله می کنن نمیدونم کی راست میگه کی دروغ

نبابا همش سوده

خانومام همه عاشق لوازم ارايش

خود من ميرم يه رژ بخرم با يه پااستيك خط لبو لاكو كرم پودرو غيره ميام بيرون

نبابا همش سوده خانومام همه عاشق لوازم ارايش خود من ميرم يه رژ بخرم با يه پااستيك خط لبو لاكو كرم پ ...

مرسی از روحیه ای که دادید. منو همسرم با هزار بدبختی قصد کردیم یه مغازه آرایشی بزنیم زیادم تجربه نداریم. خیلی می ترسم ورشکسته بشیم. 

من ده ساله تو پخش ارایشی مدیر فروشم اتفاقا سودش زیاد نیس و شکست و ریختش زیاده الانم که اینقد تنوع زی ...

ببخشید شما میشه چند تا رمز موفقیت به من بگید. 

به نظر لوازم ارایشی یا نباید زد یا اگه میزنی باید بهترین فروشگاه شهرو بزنی و تغریبا یه سال اول از جیب بخوری چون نهایتا بتونه اجاره شو دراره اما بعدش راه میوفته . یه کار دیگه م که جواب میده اینه که فروشگاه مختص یه چیز باشه مثلا فقط رنگ و اکسیدان و دکلره یا فقط ارایشی یا فقط پوستی 

مرسی از روحیه ای که دادید. منو همسرم با هزار بدبختی قصد کردیم یه مغازه آرایشی بزنیم زیادم تجربه ندار ...

ما هم همینطور  خواهش میکنم اگه تجربه ای داری در اختیارمون بزار تو این اوضاع جامعه داغونتر از این نشیم

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
سلام شما مغازه زدین؟

سلام نه منصرف شدم چون لوازم آرایشی تو شهرمون زیاد هست و بدیش اینخ ک تاریخ انقضا داره اگه فروش نره باید بریزی دور

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم