2777
2789
عنوان

خريدن خونه اي كه زياد بروز نيست

245 بازدید | 19 پست

امشب با نامزدم رفتيم براي خريد خونه چندجا سر زديم.از اونجايي كه پولمون در خد يه واحد٥٠متريه انتخابمون محدود بود .كلي گشتيم اخر يجارو پيدا كرديم كه٥٠متزيه ولي سال ساختش٨٥و اينكه كابينت فلدي و كف موكت و تقريبا ميشه كفت قديميه ولي تك واحديه .من يكم يجوري ام دوس ندارم همچين جايي زندگي كنم ولي نامزدم ميكه تو اين وضعيت خراب همينم غنيمته حالا بخريم ب مرور زمان پول جمع ميكنيم تغييرش ميديم.نظر شما چيه؟

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موافق همسرتون هستم

اگه مشکلتوون فقط ظاهرشه بخرید

به مرور خودتون اونطور که دوست دارید خرجش میکنید و تغییرش میدید

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

با نامزدتون موافقم پول دستتون بیاد میتونی درستش کنید البته یکم بیشتر هم بگرد شاید پیدا شد ولی خب من خودم تا هفته پیش درگیر خرید خونه بودم یک خونه عالی پیدا کردم ک ب پولم میخورد یکم دست دست کردم متاسفانه فروختنش این خونه ک خریدیمو وقتی دیدم سریع قولنامه کردم گفتم اینم از دست ندم 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
اره والا بخرین وگرنه پشیمون میشید مثل ما😔😔😔😔😔یه مدت دیگه تعمیر میکنید 😔😔😔

شما هم میخرید ان شاءالله ب زودی زود😍بزرگ و دلبازش رو

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

اره مملکت حساب کتاب نداره ، پول نقد تو دستت نگه ندار ، به مرور می تونی سرامیک کنی یا کلا عوض کنی 

لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ❤️❤️❤️ اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً ❤️❤️❤️ تیکر آزمونمه 💪 

بله اگه میتونید بخرید بعدا کم کم هر سال یه جاشو تعمیر کنید، به خدا ما مستاجرها همیشهدلمون اویزونه هر سال حدود ۳۰ تومن فقط کرایه خونه میدیم جدا از پول ودیعمون که دست صاحبخونسو داره حالشو میبره.... اگه میتونید حتما بخریدش، اگه با محله و فضای بیرونش مشکل ندارید و فقط داخلشه که تو ذوقت زده بخر بعد به میل خودت هر سال یه گوششو تعمیر کن

شما هم میخرید ان شاءالله ب زودی زود😍بزرگ و دلبازش رو

توروخدا برامون دعا کنید😔😔😔دعای نی نی سایت خیلی زود جواب میده😍چون دلتون پاکه😍

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃