2777
2789
عنوان

مراسم پاگشای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 22 پست

عزيزم بستگي به رسم و رسوم داره 

مثلا ما هم به عروس كادو ميديم هم دوماد 

ميتوني دو تا ساعت ،ادكلن،لباس بگيري ،دو تا دستبند چرم و طلاي ست يا دو تا نيم سكه يا مثلا دوتا مبلغ يكسان پول .

اگه دوست داري ميتوني يه مقدار پول يا يه سكه بدي به يكيشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو ب عروس میدن دیگ.منکه ان شاالله هروقت خواهرم عقدکرد چرخ خیاطی میخرم براش چون مامانم اینا همه چی ...

خواهرم تازه عقد کرده ما اینجور وسایلارو یا هدیه عروسی میدیم یا هدیه خونشون برا پاگشا خونه خودم فکر نکنم چرخ خیاطی یا اینجور چیزا بازم نمیدونم

ماکادو رو میدیم دست عروس. خواهرشوهرام دادن به من.

خواهرشوهرای منم به من دادم چون من رفته بودم تو خانوادشون حالا که مراسم پاگشای خواهرم هس و دامادمون تازه ووارده به جمع خانواده مرددم به داماد میدن یا کلا فرق نداره کی تازه وارده فقط به عروس میدن پاگشا رو

اینم بگم خواهرم یک ماهه عقد کرده یکسالی به عروسیشون مونده و مامانمینا هم خیلی توداینجور مراسما نبودن و پاگشای پسر خاله و پسر عمه هام کرده که هدیه رو به عروس داده پیش نیومده از دخترا کسی ازدواج کرده باشه بدونه که هدیه رو فقط به عروس میدن یا کسی که تازه وارد جمع خانواده شده چه این فرد تازه وارد داماد باشه چه عروس

عزیزم شما الان شوهر خواهرتون رو دعوت میکنید که بازم پاش باز شه بیاد خونتون پس باید به ایشون کادوبدید پول که ضایعس ادم به مردا بده یه پیرهن یا ادکلن یا همچین چیزایی بگیرین براشون میتونی واسه خواهرتم یه جیز کوچولو یگیری

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏