2777
2789
عنوان

مهارت رانندگی

7324 بازدید | 29 پست

من چند سالی بود که گواهینامه داشتم اصلا نمی شستم ولی چند وقته خیلی زیاد نیاز دارم خودم رانندگی کنم .روزای اول همه بهم میگفتن خودت باید تنها بشینی یه روز ماشین برداشتم به سر کوچه نرسیده زدم به ماشین همسایه حسابی خسارات داشت حالا یه جلسه آموزشی رفتم چند جلسه هم با شوه م تمرین کردم ولی هنوز خیلی میترسم از ماشینا شوهرمم خیلی میترسه میگه اصلا نباید فعلا تنها بری بنظرتون باید چکار کنم ؟؟؟؟اصلا راننده میشم ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂خيلي خنديدم 

اخه بعد از چندسال يهو تنها بري تو خيابون خيلي خنده داره 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

با شوهرت زیاد بشین

هر جا میخواین برین تو بشین پشت فرمون

بذار اعتماد. به نفست بیاد بالا

بعدا تنها بشین

نه الان

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
ترس بدترین چیز تورانندگیه من از 19سالگیم میشستم توجاده الان چشم بسته میرونم باید به ترسن غلبه کنی

آفرین 

من روز ۵ش یه خانمیرو دیدم ک میروند 

یعنی کف کردم من 

چقد مهارت داشت 

میچسبید ب ماشیناجلویی 

و سرعتش خیلی زیاد بود 

من از ١٧رانندگي كردم 

الان ٢٠سالمه 

ولي رو رانندگيم ادعا دارم واقعا😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عزیزم اول کنار کسی باید تمرین کنی اوکی بشی بعد .اشتباه کردن اینطور گفتن ادم تو کاری ک هنوز نهارت اولیه رو بلد نی نباید خودش به تنهایی انجام بده...هر روز پشت سز هم جا خلوت با همسرت تمرین کن و وقتی نسیت به خودت مطمن شدی اوتوق تنها برو..ولی ترس رو بدار کنار...خیلی اسونه

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

من درحال آموزشم همونجورکه ترس خوب نيست 

نترسيدن هم زيادخوب نيست مثل من که باعث ميشه احتياط نکني

اوايل باشوهرت بشين بعدکه راه افتادي خودت

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
عزیزم اول کنار کسی باید تمرین کنی اوکی بشی بعد .اشتباه کردن اینطور گفتن ادم تو کاری ک هنوز نهارت اول ...

واقعا آسونه؟؟؟شما خودت رانندگی میکنی؟؟من با اینکه همه اطرافیانم بلدن ولی فکر میکنم خیلی سخته اخه وقتی از دو طرف ماشین میاد خیلی هول میشم