2821
2789
عنوان

ازدواج خواهرم😢

4334 بازدید | 162 پست

سلام دوستای خوبم 

واقعا خیلی ناراحتم ....

نمیدونم چکار کنم😔😔

خواهرم ۶ سال ازم کوچیک تره ولی ازدواج کرد.منو نادیده گرفت .اصلا بفکر من نبود .غرورم و له کرد

برام دعا کنید که انشاالله عروس کسی بشم که عاشقشم😍😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بجا خوشحالیته خواهر  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

چندسالته

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

وا. چرا غرورت له بشه 

ازدواج کرد خوشبخت بشه انشالله 

ایشالله ی پسر خوبم میاد خواستگاری شما 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چرا انتظار داشتی صبر کنه؟هرکسی زندگیه خودش رو داره.یکی دلش میخواد درس بخونه یکی دلش میخواد بیست سالگی ازدواج کنه یکی چهل سالگی

هرکی یه شیوه زندگی داره

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭

اااا چ ربطی داره به غرور و له کردن شما😳

کاملا طرز تفکر غلطیه که به نوبت باید ازدواج‌کنن خواهرا!

آفرین به پدر و مادرت که این تعصب رو‌نداشتن که نزاره خواهرتون زودتر ازدواج کنه...

شماهم یکم رو خودت کار کن الان باید خوشحال باشی و براش ارزوی خوشبختی کنی