2777
2789
عنوان

پروتز یا چربی در ساق پا

5038 بازدید | 19 پست

سلام دوستان عزیزم 

سوالی داشتم بی زحمت اگه تجربه دارید یا اطلاعاتی راجعبه اش داشته باشید ممنون میشم بهم بگید

سوالم در مورد پروتز ساق پا یا تزریق چربی در ساق پاست 

😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا 😂😂😂😂😂😂😂😂

عزتتو شکر که این چربیاتو عادلانه تقسیم نکردی بین بنده هات

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
واسه چاقی میخوای لوله پولیکا دوس داری ؟ ول کن لاغر خوبه

از ملاکای زیبایی تو کل جهان 

رون های ترد و تپله 

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
از ملاکای زیبایی تو کل جهان  رون های ترد و تپله

من خودم رون پام عیت اسب ..ساختارش

ولی واقعا اینایی ک لاغرن انگار خشگل ترن

چاق نیستم فقط ب قول تو رون پام گوشتی تره

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
هم مردا هم از ملاکای زیبایی تو کل جهان  رون های ترد و تپله

پس من خیلی زیبام🤣🤣

لاغر لاغر هم باشم ساق و رونم خیلی لاغر نمیشه

من به چاقی پشت ساق پا میگم اسب پا 

چون شبیه شکم اسب میمونه🤣🤣

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

عزیزم من کلا به صورت ارثی از زیر زانو به پایین خیلی لاغر وهرچی هم چاغ بشم اون قسمت خیلی کم تغییر میک ...

خواهر منم اینجوریه من بهش حسودیم میشه همیشه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

عزیزم من کلا به صورت ارثی از زیر زانو به پایین خیلی لاغر وهرچی هم چاغ بشم اون قسمت خیلی کم تغییر میک ...

اگ باهم هماهنگی نداره خب برو چربی تزریق کن

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗