تو تل چند تا عکس دیدم از کسبه ای که بخاطر قطعی برق جنسهاشون خراب شده...بستنی...مرغ...خمیر نون..شیر....برده بودن ریخته بودن جلو اداره برق...😣من خودم سعی میکنم کمترین میزان برق را استفاده کنم ...دیشب شوهرم از بیرون آمد گفت فضا را شاعرانه کردی ...گفتم آره الکی چرا لوسترها را روشن کنم...فقط لامپهای کم نور بالای اپن را روشن کرده بودم....گرمایی هم نیستم کولر را هم روشن نکرده بودم...الان هم بجای جاروبرقی که همیشه میکشیدم با دستمال نمدار سرامیکها را تمیز کردم و رو فرش هم نپتون کشیدم...بچه هامم همیشه میگفتن مامان بذار تو حموم آب بازی کنیم...ولی الان دیگه اجازه نمیدم...میگم خودتون میدونید آب و برق قطع میشه همونجوری با سر شامپو زده میمونید تو حموم...خودشون دیدن که برق و آب قطع میشه...سریع میگن باشه مامان...۵ دقیقه ای شستمشون از حموم فرستادم بیرون ...شما هم اگه صرفه جویی میکنید ایده بدین...دوستان نی نی سایتی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خيلي خوبه همه ياري كنن خيلي راه هست ولي كلا اونايي كه هميشه دارن و نميفهمن اصلا رعايت نميكنن وگرنه قشر ضعيف هميشه از ترس قبض شون م شده رعايت ميكنن بدبختا مثلا فكر كردي سران و اقازاده هاي مملكت رعايت ميكنن؟يا پولدارا؟نهههه مملكت بي صاحابي داريم مردم عام هميشه اذيت ميشن مام داريم رعايت ميكنيم جز كولر كه اگه پنج دقيقه خاموش باشه لباسامون خيس عرقهه اي خدا
بله درست میگی عزیزم،مرسی از تذکرت،منم وقتی تو خونه تنهام پنکه و کولر روشن نمیکنم،لامپ ها هم همه کم مصرفن.
ببخشید یه چیز جالب تو صحبتت دیدم این جارو کوچیکا را ما هم میگفتیم نپتون ،بعد یکبار من جلو مادر شوهرم اینا گفتم جارو نپتون کلی مسخره ام کردن و گفتن مگه چاییه،که میگی نپتون،این اسمش جارو دستیه
بله درست میگی عزیزم،مرسی از تذکرت،منم وقتی تو خونه تنهام پنکه و کولر روشن نمیکنم،لامپ ها هم همه کم م ...
راستی یه چیزی یادم امد
ان چایی های کیسه ای که اصطلاحا بهش میگن نپتون ،در واقع اشتباه لفظی هست. مارک یه نوع چای انگلیسی لیپتونLipton هست. حتما دیدین که جعبه زرد رنگ داره. احتمالا اولین چای کیسه ای بوده ...که وارد ایران شده مردم اصطلاحا اسم برند را عمومیت دادن و برا خود محصول بکار بردن
مثل تاید که درواقع برند یه نوع پودرلباسشویی بوده...این اطلاعات تکمیلی هم واسه مادرشوهرت بگو😉😉