2777
2789
عنوان

خانومایی که از آمپول HCG استفاده کردن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 28 پست
الان یکی از سینه هام به شدت درررررررد میکنه نمیدونم از عوارض داروعه یا نه

من از دکتر سئوال کردم گفت از علایم آمپول میتونه باشه

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه قبل کیست داشتم دارو داد خوب شدم این ماه فقط امپول زدم

منم لتروزول خوردم و آمپول زدم ..تا ۱۴ روز صبر کن بعد بی بی بذار نشون میده ..اگه باردار باشی ان شاءالله مثبت میشه .

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
چند درصد احتمال باراری دارم؟ کی بی بی بزنم؟ احتمال دوقولو شدنم دارم؟

اونوکه دکتربرات نوشته چنددرصداحتماله بارداری داری اگه اسپرمای شوهرتم خوب باشه فک کنم حداقل60درصداحتمال بارداری باشه.بی بی چکوبزار موعده پریودتت که رسیداگه یه هفته عقب افتاد اونموقع بزن.اره اگه دوتافولیکول هم اندازه داشته باشی احتماله دوقلوشدنم داره

.                             

اونوکه دکتربرات نوشته چنددرصداحتماله بارداری داری اگه اسپرمای شوهرتم خوب باشه فک کنم حداقل60درصداحتم ...

دکترم چیزی نگفت یعنی خودمم یادم رفت ازش بپرسم .چقد احتمالش کمه  برام دعا کنید

توکل به خدا برام دعا کن همه ی راه ها رو رفتم دیگه سپردم دست خدا

انشاءالله این ماه مامان میشی 💗💗

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
دکترم چیزی نگفت یعنی خودمم یادم رفت ازش بپرسم .چقد احتمالش کمه    برام دعا کنید

ببین قطعانمیشه گفت چنددرصدکمه یازیاد بعضی اوقات پیش میاد هیچ مشکلی وسط نیست و همه چی حله ولی استرس این وسط هست شایدباخودتت بگی مگه استرسم تاثیرداره.اره خیلی تاثیرداره .نبایداسترس داشته باشی وگرنه همه چی بهم میریزه

.                             

عزيزم اين لينك گروه تله هست براي مامان هايي كه فهميدن  خرداد يا تير ماه نيني دارن

بياييد كنار هم باشيم عزيز دلم

https://t.me/joinchat/BdkbvxBnQMQJHhCaVCBxfg 

🍼👶🏻🎂🍼👶🏻🎂🍼👶🏻🎂🍼👶🏻🎂🍼👶🏻🎂