2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با مشت و لگد افتاد به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4111 بازدید | 128 پست
گلم حالا نرو بچه رو تو خونه سرگرم کن بزار یه ذره تنش بخوابع 

باشه عزیزم.امشبم تو اتاق میمونم بیرون نمیام.شامم تعطیل میکنم.تا بفهمه همه کاره خونه منم

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من جای تو بودم سریع مهریه رو میزاشتم اجرا تا دیگه از این غلطه نکنه

گفتم که نمیتونم.طلاقم میده بچموهم میگیره

بنظر من مقصر خودتي . ليوان ميشه خريد اصلا نبايد براي شكستن ليوان بچه تو دعوا ميكردي  . اگر مهمو ...

وای دیروز تو خیابون یکی موهای بچه رو گرفته بود میبرد با دعوا

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.
گفتم که نمیتونم.طلاقم میده بچموهم میگیره

نخوندم کامنتارو ک اینو گفتم
یعنی وضش اینقدر خوبه ک راحت میتونه تمام مهریتو بده ؟؟؟؟
ی کاری کن از پیش خانواده شوهرت بری ،خونتوتو ی جوری عوض کن

when the world is against you, the best place to hide is the madman

اگه جایی از بدنت کبود شده برو کلانتری نامه برای پزشک قانونی بگیر برو پزشک قانونی ،حتی اگر شکایتتم پیگیری نکردی همین نامه پزشک قانونی را داشته باش

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
ازت دلخوره بوده صد درصد دل پر داشته😞😞😞

سرکار بود.پیشم نبوده که ازم دلخور باشه.اگه هم خسته بود حق نداشت اینکارو بکنه

نخوندم کامنتارو ک اینو گفتم یعنی وضش اینقدر خوبه ک راحت میتونه تمام مهریتو بده ؟؟؟؟ ی کاری کن از پیش ...

پیش مادرشوهرم نیستم اونا شهرستان زندگی میکنن

ای بابا دیشب عجب شبی بوده ها  الان وضعیت اقتصادی بهم ریخته کارو بار خرابه نرین رو مخ شوهراتون

توروخدا الکی بااین حرفا خودتون گول نزنین...برا گندکاریای این مردا همیشه یه حرفی توجیهی واسه خودمون پیدا کنیم

اگه جایی از بدنت کبود شده برو کلانتری نامه برای پزشک قانونی بگیر برو پزشک قانونی ،حتی اگر شکایتتم پی ...

بدبختی اینه که کبود نشده.فقط دماغم یکم درد میکنه

بدبختی اینه که کبود نشده.فقط دماغم یکم درد میکنه

اگه خانوادش خوبند موضوع رابه خانوادش بگو کوتاه نیا اگه بچه این صحنه ها راببینه دیگه حرفتو نمیخونه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

با مرد دیوانه نمیشه زندگی کرد تا بچه ت بزرگ‌شه‌ صد بار میخواد بزندت برات تعیین تکلیف کنه کجا برو‌ کجا نرو‌ .بچه تا هفت سالگی کنار مادرش باید باشه درسته؟ معطل نکن شده هیچی از مهریه نگیری خودت و آزاد کن .این راهکار منه چون بهیییچ وجه تحمل دست بلند کردن مرد رو زن و ندارم (کاری که بشدت پدر با مادرم کرد) . اگه شرایط  خونه پدر مادرت خیلی بده پس با زبون زنانه آرومش کن (بعید میدونم جواب بده) با این‌اخلاق و خصوصیاتش که گفتی زندگیت سخت تر میشه بچه هم یاد میگیره و عصبی شدن بچه عم به مشکلات اضافه میشه . ی چیز دیگه دوست عزیزم ما نمیدونیم جزییات زندگی شمارو( درست باهاش حرف می‌زنی؟اخلاق خودت چطوره؟به خودت میرسی یا نه؟ سیاست داری یا نه؟ )البته صد در صد اینا دلیل کتک زدن نمیشه ،کلا گفتم ببین حرف دلش چیه ؟ بعضیا مشکلات مالی و دلیل میدونن ولی آرامش درونی مهم‌ترین اصل تو زندگی مرداست. بهانه دستش نده . 😚