2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با مشت و لگد افتاد به جونم

4111 بازدید | 128 پست

دیشب پسرم لیوانو شکست منم داشتم دعواش میکردم یهو شوهرم افتاد به جونم میگفت تو حق نداری بچه منو دعوا کنی.از این به بعد گوه میخوری بری بیرون.تو ارزش نداری واست کاری کنم.منم رفتم اتاق نشستم گ یه کردم.اصن بیرون نیومدم شما بگین من چیکارکنم حالم خیلی بده

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

حالا بچه دوتا  عر بزنه نُميت جمش كنن بگن بچه من بچه من

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد كه شوهر آدم جلو بچه بزنتش....باهاش آروم شد منطقي حرف بزن تو مادر بچه اي،تربيتش با توئه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

بگو خودت بیا بچه تو بزرگ کن

غذا بده ببر توالت و .‌..

بچه ی خودته دیگه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
حالا بچه دوتا  عر بزنه نُميت جمش كنن بگن بچه من بچه من

بخدا حالم از خودم بهم میخوره که غرورمو شکست

چقدر بد كه شوهر آدم جلو بچه بزنتش....باهاش آروم شد منطقي حرف بزن تو مادر بچه اي،تربيتش با توئه

بیچاره بچم وحشت کرده بود فقط جیغ میکشید

بخدا حالم از خودم بهم میخوره که غرورمو شکست

کار خوبی نکرده درسته 

ولی شما هم خودتو انقدر ناراحت نکن گلم

ماهم کتک خوردیم   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
امضاتم پاک کن😣

راس میگه😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت