2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم با مشت و لگد افتاد به جونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4111 بازدید | 128 پست
بخدا حالم از خودم بهم میخوره که غرورمو شکست

تو چرا نزدیش؟؟؟شوهر منم دیرو عصبانی شد شیشه نوشابه رو پرت کرد بهم بادش بهم خورد یعنی از فاصله نیم سانتیمتری رد شد.. تهدیدش کردم به مرگ...   گفتم شک نکن اگه بهم خورده بود الان سر و گردن نداشتی

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دعوا سر بچه چه ربطی به بیرون رفتن تو داره؟؟؟ بچه شو بنداز جلوش بگو بیا بگیر اینم بچه ت . تو تربیتش کن ببینم چجوری تربیت میکنی یاد بگیرم...

عزیزم مردی که همسرشو کتک میزنه معلومه خودشم تربیت درست و حسابی نداره که حالا ادعاشم میشه.

بگو میخوام به روش ننه تو تربیتش کنم

من که جلوش به وکیلم زنگ زدم گفتم درخواست طلاق رو اماده کنه که بترسه یه کم

واقعا.. واکنشش چی بود

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

چه خوووب.....عجبا!!!!!!!!!!"

٩ ماه سختی برا مادر بوده

زاییدن و سختیاش برا مادر

تر و خشک کردنش برا مادر

حالا شده بچه بابا

خو اگه این  موضوع حل نشه امروز باباهه میزنه دو روز دیگه پسرتم بزرگ بشه کنارش میزنه

تو رو خدا حتما یه فکر جامعی بکن براش

تو چرا نزدیش؟؟؟شوهر منم دیرو عصبانی شد شیشه نوشابه رو پرت کرد بهم بادش بهم خورد یعنی از فاصله نیم سا ...

اصن مهلت نمیداد تکون بخورم.فقط میزد.دیوونه شده بود

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
بیچاره بچم وحشت کرده بود فقط جیغ میکشید

چقدر بد،بخدا بچه ها شخصيتشون شكل ميگيره تو اين سن،باهاش جدي صحبت كن اگر بچشو دوست داره نبايد جلو بچه مادرشو بزنه

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
بخدا حالم از خودم بهم میخوره که غرورمو شکست

ولش كن خودتو بساز إز نو تو مادري جلو بچه نشين مأتم بگيري

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه
چه خوووب ٩ ماه سختی برا مادر بوده زاییدن و سختیاش برا مادر تر و خشک کردنش برا مادر حالا شده بچه ...

چیکار کنم شما بگین منکه عقلم تعطیل شده

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘