2777
2789

عزیزم وقتی بلیط میگیری 

دم رفتن میری بانک با ارائه کارت ملی و بلیط بهت ارز تعلق میگیره 

الان دلار نیست یورو بهت میدن 

ولی این قانون تا اول مرداد اجرا میشه بعد کلا ارز مسافرتی را بر میدارن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی هوس مسافرت خارجی کردم پارسال رفتم آنتالیا سه سال پیشم رفتم مالزی ولی الان با این دلار کجا ...

فعلا باید به گردش داخلی بسنده کنیم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
وای خیلی هوس مسافرت خارجی کردم پارسال رفتم آنتالیا سه سال پیشم رفتم مالزی ولی الان با این دلار کجا ...

خانمی انتالیا چجوری بود همش هتل و دریاس فقط؟؟!!!

من نمیدونم چرا از کنار دریا و تیپ جالب خانوما 😜 حس بری میگیرم وگرنه خیلی دلم میخاد

خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم
عزیزم وقتی بلیط میگیری  دم رفتن میری بانک با ارائه کارت ملی و بلیط بهت ارز تعلق میگیره  ...

یعنی چی ؟؟؟اگه بردارن یعنی بدای مسافرت خارجی چیکار باید کرد

خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم
منم شهريور دارم ميرم مسافرت خارجي متاسفانه تا اونموقع ارز رو برميدارن با اين هزينه هاي بالا و ارز گر ...

بنظرت استانبول رفتن خیلی گرون در میاد هزینه هاش یا نه؟ چقدر میشه مثلا دونفر با یه هتل پنج ستاره؟

منم شهريور دارم ميرم مسافرت خارجي متاسفانه تا اونموقع ارز رو برميدارن با اين هزينه هاي بالا و ارز گر ...

مطمین هستید تا اون موقع برمیدارن؟ آخه بابام برای مهر باید بره