2777
2789

ربطی نداره

به من گفتن اگه هر جراحی رحم باعث کوتاه شدن طول سرویکس بشه که سرکلاژ کنن ممکنه منجر به سز بشه بخاطر همین سونو طول سرویکس دادم که مشکلی نبود. منتها مشکل بارداری من خودش به حدیه که مجبورم سز کنم والا علیرغم ٢ جراحی طی ٣ ماه تاثیری نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رحمتو جراحی کردی عزیزم؟

آره گلم دفعه اول برا فیبروم

بعدش ٢ ماه بعدش باردار شدم و سقط شد

خنده دار اینکه جراحی اولم تو یکی از بیمارستانهای خوب تهران که خصوصیه انجام شد ولی بعد سقط فهمیدم اصلا فیبروممو در نیاورده بودن

وضعم افتضاح بود اورژانسی بردنم ابن سینا و دوباره رفتم اتاق عمل

اینبار تو اتاق عمل دکتر عکس گرفت با گوشیش و بهمون بعدش نشون داد.

ولی شکر خدا ٤ماه و نیم بعدش باردار شدم

آره گلم دفعه اول برا فیبروم بعدش ٢ ماه بعدش باردار شدم و سقط شد خنده دار اینکه جراحی اولم تو یکی ا ...

به سلامتی عزیزممم پس فقط به خاطر سرویکس گفتن سز؟

به سلامتی عزیزممم پس فقط به خاطر سرویکس گفتن سز؟

نه خوشبختانه تنها بخش سالم وجودم سرویکسمه

دیگه گمونم بگردی عضو سالمی واسم نمونده

چون چند سقط مکرر داشتم و ٨ماهه استراحت مطلقم و تخمکهام ضعیف بودن و AMHخیلی پایین بود و البته بخاطر استراحت مطلق خیلی لاغر و نحیف شدم توان زایمان طبیعیو ندارم و بهم اجازه نمیده دکترم

گفته الزاما باید سز بشی

اخه من شنیدم هر کی فیبرم عمل می کنه دیگه نمی تونه طبیعی زایمان کنه چون ممکنه رحم پاره بشه حین زایمان

گلم از شخص شنیدی یا از متخصص زنان؟

‌آخه من اینو نشنیده بودم 

به من دکتر گفته بود ممکنه بعضیا بخاطر جراحی طول سرویکسشون کوتاه شه

البته الان دیگه فرقی به حالم نمی کنه. فعلا تحت نظرم تا همین زودیا وزن نی نی به ٢٨٠٠ برسه برم سز

بخدا دیگه کم اوردم

خسته شدم

نه خوشبختانه تنها بخش سالم وجودم سرویکسمه دیگه گمونم بگردی عضو سالمی واسم نمونده چون چند سقط مکرر ...

اخیی چه شرایط سختی  گذروندی ایشالا نی نی زودی بیاد بغلت

فیبرومت سایزش چقدر بود عزیزم؟

بزرگترینش اندازه گریپ فروت بود ولی اون پدانکیولیتد بود (اویزون بود از رحم). اونی که داخل دیواره بود اگه اشتباه نکنم ۲/۵ سانت بود. کلا ۳ تا داشتم

بزرگترینش اندازه گریپ فروت بود ولی اون پدانکیولیتد بود (اویزون بود از رحم). اونی که داخل دیواره بود ...

عههه پس حتما منم نمی تونم چون دو سه تا اینترا 1 سانتی دارم