2777
2789
عنوان

با ادم هیز و دله باید چیکار کرد؟😩

2939 بازدید | 49 پست

بچه ها تا حالا شده تو فامیل نگاه هیز و کثیف بعضیا ازارتون بده کاریم نتونید بکنید؟😩😐

واقعا چرا بعضیا مرض جنسی دارن؟😐

من خیلی سختمه جاهایی که افراد اینشکلی هستن برم

ولی متأسفانه دیگه نمیتونم همیشه هم نرم

با اینکه من پوششم و ارایشم زننده نیست ولی جوری زل میزنن به ادم که فک میکنه با چه پوششی جلوشون ظاهر شده😐

هرچقدرم تو رفتارام نشون میدم که ازت خوشم نمیاد نزدیک من نیا نمیفهمه😂

چیکار باید بکنم؟😒

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم شوهر خواهرشوهرم هیزه ینی خیره نگاه میکنتت اصن ازش خوشم نمیاد سعی میکنم زیاد جایی ک اون هست نرم ولی نمیشه کاریش کرد دیگه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

هر جا دیدی پشت تو بکن. سعی کن سلام هم ندی حتی و اصلا نگاهشم نکنی نزدیکت بود هم جاتو عوض کن.

شاید یکم آدم شد

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ماهم داریم و دقیقا نمیدونم چجپری باید حالشونو گرفت😑

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

چهاربار تو جمع ضایش کن جمع کنه خودشه.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
کلا نبینش  خاک تو سرش

من سعی میکنم تا حد امکان جلو چشمش نباشم ولی بعضی موقع ها دیگه راه فراری نیست😩

هر جا دیدی پشت تو بکن. سعی کن سلام هم ندی حتی و اصلا نگاهشم نکنی نزدیکت بود هم جاتو عوض کن. شاید یک ...

اخه زشته جلو مامانش اینا

هرچند من سعی میکنم یه جوری رفتار کنم که بفهمه ازش خوشم نمیاد ولی مامانش طفلی خیلی با محبته خیلیم حساسه میترسم ناراحت شه😩

اون که خبر نداره پسرش اینقدر هیزه😐

من سعی میکنم تا حد امکان جلو چشمش نباشم ولی بعضی موقع ها دیگه راه فراری نیست😩

سلام چهره رو خشن کن وقتی میبینیش😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜