2777
2789
عنوان

شوهرم دیونه شده 😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم خیلی بده ادم سودا باشه شکاک بودنش ادمو دیونه میکنه  نسبت ب همه چیز شک دارن

گیرای الکی بی جهت بحث دعوا فحش 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
تا کی تحمل کنم اخه 

نمیدونم فدات بشم دیدی اگه خیلی عذابه فرارکن خونه بابات تا تعهد نداد خودشو درست کنه خونه نیا ببین اگه از خدا خواسته بود که کاتی اگه میخوادت میاد دنبالت 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خانواده ات در جریان هستش  می دونه این رفتارا را با شما داره یا خیر  آیا آسیب بدتی دید ...

ن هیچکس چیزی نمیدونه گفته اگ بگی کاری میکنم پشیمون بشی 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
گیرای الکی بی جهت بحث دعوا فحش 

اره میدونم چی میگی کلا سوداویی مزاج ها خاصیتشون همینه اگه کسی با لبخند بهشون سلام کنه میگن اره حتما ی نقشه ای داره اگه ی نفر هم باواخم بهشون سلام کنه بازم میگن ک اره فلانی حتما کینه دارع و....

احتمال میدم قیافت خیلی سر باشه نسبت به شوهرت که اینجوری مواظبته

اره متاسفانه 😢

نمیدونم فدات بشم دیدی اگه خیلی عذابه فرارکن خونه بابات تا تعهد نداد خودشو درست کنه خونه نیا ببین اگه ...

فقط راحتم بذاره بره نمیخام ببینمش اصلا 

اره میدونم چی میگی کلا سوداویی مزاج ها خاصیتشون همینه اگه کسی با لبخند بهشون سلام کنه میگن اره حتما ...

دقیقا

محلش نزار 

مگ میشه باز میگه کسی رو داری تهمت میزنه نمیدونم ب کدوم سازش برقصم 

باید خانواده ات در جریان باشند  تا بعدها نگن دیگه دیر شده

میترسم خب تهدید کرده