2777
2789

تو پیدا کردن طرف مقابل و عاقبت بخیر رابطه بد شانسم یه چیزی بگین  لطفا نگین ازدواج چیه و فلان

🌷

خیلیا دوسم دارن اما یا سنشون کمه یا موقعیت ازدواج ندارن یا هم یه جورایی نمیشه

سواد دارم نیاز ندارم درس بخونم دا هدفم الان تشکیل خونوادس  و زادواج موفقه

لطفا پیشنهاداتونو بگین🌹

با یکی هم که اشنا میشم یکم بعد متوجه میشم‌که این رابطه هم پایانی نداره 

😢😢

خیلی دوستون دارم همیشه شما ارومم کردین الانم بگین

نماز پنجشنبه هم خوندم جعفر طیار هم خوندم🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوونیت مگه نگفتی فدای خاک پای امام زمان

با ازدواج میخوای فداکاری کنی :|

این بود آرمان های امام

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
پیشنهادم نماز جعفرطیار بود  چله ی دعا بردار  انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه😚

چه دعایی خسته شدم از دعا هم والا🙁🙁 ولی بازم انجام میدم نمیدونم عقیدم اینه با دعا و نماز از خدا بخوام نکه خودم با کسی اشنا بشم و ... تصورم غلطه؟

میگم اینایی که گفتی دوستت دارن ولی شرایط شون بهت نمیخوره کی ان؟ نتی یا تو دنیای واقعی 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چه دعایی خسته شدم از دعا هم والا🙁🙁 ولی بازم انجام میدم نمیدونم عقیدم اینه با دعا و نماز از خدا بخو ...

دعا بکن ولی همیشه تو اجتماع باش توی مراسمای مختلف شرکت کن 

و به خواستگارت زیاد سخت نگیر 

مهم اخلاق و درآمد و خونوادس 

زیاد گیر نده

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍