2777
2789
عنوان

چی میشه بیایین 🙂چرا اینقد بدشانسم😿😿

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
مثلا چی جانم راهنمایی کن

مثلا من رفتم کلاس ای سی دی ال

درسته بچه مچه زیاد بود توش

ولی چندنفر کارمندم بود

یکیشونم ازم خاستگاری کرد ولی خب جواب من منفی بود

یکی برو کلاسای مختلط

یکیم برو مجالس دعا ومسجد

اونایی ک سنتی ازدواج میکنن اگثرا مادر خواهراشون اینجور جاها دنبال زن میگردن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
عزیزم چرا به زور از خدا میخوای؟؟؟  والا تو خونه شوهر هییییچ خبری نیس. فقط ۵شنبه ها خبر خاصی د ...

ممنونم ولی وقتی ادم شوق برای تشکیل زندگی داشته باشه تو یه سنی همون سن میخواد نه دیر دیگه درضمن ازدواج همش پنجشنبه شب نیس یه چیزایی هم هست ادم دلش میخواد بره خونه زندگیه خودش بازم تاکید میکنم ازدواج موفق . ممنونم گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک ازدواجو بخون خیلی مفیده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/349723/ازدواج-مثبت?page=1

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
 مرسی عزیزم.جاشو متوجه نشدم چجور جایی عزیزکم؟

توی جا شربت کاغذی ک سوره نوشتی لوله کن بذار درش و ببند دورش بایه نخ گره بزن به درش که بستی سر دیگه نخ و یا بالای کمد دیواری اگه جایی برای اویزون کردنش هس اویزون کن باید جایی اویزونش کنی ک کسی نبینه یاتو اتاق خودت اگه جای پرده ای چیزی هس پشتش ب یه میخ اویزونش کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بالای کمددیواری منظورم داخلش بود که در داره اون داخل کمد اویزونش،کن باایمان انجام بده باورکن خیلی ها نتیجش و دیدن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اگه بازم متوجه حرفم نشدی بزن تو نت نوشتن سوره احزاب برای ازدواج کامل میاد.انشالله ب خواسته ات برسی باادمی ک لایقته 

من از وقتی ک از ته دل قصدش پیدا کردم تا ازدواجم تقریبا چن ماه طول کشید...خدا سرراهم یه مرد همع چی تم ...

نه بابا من اونطوری نیستم به قیافه تا حدی اهمیت میدم بیشتر اخلاقه برا من مهم و کار

عزیزم گفتم باهاشون شوخی کردم. 😐😓

ببشید فک کردم جدی گفتی

آخه اکثر متاهلای سایت میان اینو میگن 😁

آدم بهش برمیخوره

حالا شوهره یه شب نمیاد خونه سکته میزنن که نکنه ولم کنه بعد به مجردا میگن ازدواج چیه بابا 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
چه دعایی خسته شدم از دعا هم والا🙁🙁 ولی بازم انجام میدم نمیدونم عقیدم اینه با دعا و نماز از خدا بخو ...

عزیزم هر دعایی وقتی جواب میده که با تمام وجود بهش اعتقاد داشته باشی

عنوان تاپیکت رو نگاه کن؟

ببین در مورد خودت چه احساسی داری؟

به نظرم یه لحظه چشمهاتو ببند، همه تجربه های شکست خورده قدیم رو از ذهنت پاک کن، درست مثل گرد و غباری که از میزی خاک آلود پاک می کنی.

با تمام وجود و اعتقادت به خدا، سرچشمه همه اتفاقهای خوب و شیرین، توکل کن و خودتو بی قید و شرط و بدون هر پیش شرط منفی بهش بسپار و ازش بخواه تا تو رو به آرزوت برسونه.کاری که برای تو سخت و گاهی غیر ممکنه برای خدای مهربون اصلا قابل اهمیت نیست.

بعدم این آیه قشنگ قرآن رو هیچ وقت فراموش نکن که « وَلَسَوْفَ یُعْطِیكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى» (و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی. ضحی-5)

آخه  چطور میتونی نا امید باشی وقتی خدایی  داری که انقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی بشی؟

مطمئنم خوشبختی به زودی زود در خونه ات رو می زنه گلم.

چشم‌مرسی نازم😚😚

فدات عزیزم