mar_mar_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 46 عنوان كار كردن با گوشى 140 بازدید | 23 پست سلامخانوما من هفت هفته باردارمولى خيلى با گوشيم كار مى كنمهمشم شوهرم تذكر ميده كه اشعه داره و خطرناكهولى من خيلى كار دارم خب با گوشىچيكار كنم؟ ضرر داره واقعا؟؟؟ 1397/04/22 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 وای منم اینجوریم دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شادی__موفرفری عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 2270 تا حد امکان کم استفاده کناینجا هم میگن الکیه این چیزاولی خب وقتی یه چیزی از نظر علمی ثابت شده دیگه رد کردنش کار بیخودیه یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
heloma عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 882 عزیزم اگه از وای فای استفاده کنی میگن ضرر داره البته من کلا استفاده کردم شوهرم همش گیر میداد اگه بچه طوری بشه میکشمت که الحمدلله نشدبه هر حال احتیاط شرط عقله
سپید۶۷ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 9194 چاره چيه خب؟؟؟ 😞😞😞😞 باید جلو خودمونو بگیریم دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
mar_mar_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 46 تا حد امکان کم استفاده کن اینجا هم میگن الکیه این چیزا ولی خب وقتی یه چیزی از نظر علمی ثابت شده دی ... اره خب عقل ميگه ضرر دارهولى خيلى وابسته ام به گوشىسخته واقعاسعى مى كنم😑
azi24259 عضویت: 1392/08/06 تعداد پست: 7448 من همش تو گوشیم ساعتها خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
selva72 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 931 آره عزیزم ضرر دارهمن یکی از آشناهامون بود خیلی مقرراتین برا اینجور چیزا حساسن شبا موقع خواب گوشیشو خاموش میکرد و حتی باهدفون حرف میزد که گوشی به سرش نزدیک نباشه و تا حدالامکان به گوشی دست نمیزد تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
شادی__موفرفری عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 2270 اره خب عقل ميگه ضرر داره ولى خيلى وابسته ام به گوشى سخته واقعا سعى مى كنم😑 9 ماهه سریع تموم میشه عزیزم با چیزای دیگه خودتو سرگرم کناگه خدایی نکرده چیزی بشه دیگه پشیمونی بی فایدست یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
mar_mar_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 46 عزیزم اگه از وای فای استفاده کنی میگن ضرر داره البته من کلا استفاده کردم شوهرم همش گیر میداد ... اره ميگم واى فاى خيلى مضرهمن واى فاى استفاده نمى كنمولى كلا فكر كنم بايد كم كار كنم به هرحال
ملیسا97 عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1970 من اعتیادم به گوشی خیلی زیاده دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین الهم صل علی محمد و آل محمد
mar_mar_ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 46 آره عزیزم ضرر داره من یکی از آشناهامون بود خیلی مقرراتین برا اینجور چیزا حساسن شبا موقع خواب گوشیشو ... واى واقعا؟من كه گوشى رو زير سرم ميزارم و مى خوابم تازهخيلى بده عادتم مى دونمبايد تلاشمو بكنمارزش داره😞