2821
2789
عنوان

مسافرت در بارداری

83 بازدید | 4 پست

بچه ها میشه تو بارداری مسافرت رفت؟ تو چهارماهگیم میشه. 

فعلا ک تهوع دارم. چن هفته دیگه رو نمیدونم.

ی لک کوچیکم دیده بودم ک دکتر برا ده شب شیاف بهم داده بود. و داره تموم میشه. حالا اینکه بازم لازم باشه ادامه بدم یا نه رو نمیدونم.

کنار تو درگیر آرامشم . . .

به نظرم كه خطرناكه .لكه هم كه خوردي .خب همين دست اندازها و تو ماشين نشستنا و گردشا خودش به نظرم خطرناكه براي بچه .باعث لكه بيني ميشه

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
به نظرم كه خطرناكه .لكه هم كه خوردي .خب همين دست اندازها و تو ماشين نشستنا و گردشا خودش به نظرم خطرن ...

این هفته سونو 12 هفتمو باید برم. حالا از دکترم میپرسم. این مدت بخاطر تهوعام حتی برا چ ساعتم تا ی پارک نمیرفتم. فقط تو خونه دراز میکشم و هیچجا نمیرم. حس کردم نیاز دارم ب اب و هوا عوض کردن. ولی یدرصد هم خطر باشه نمیرم. تهوم تموم بشه و بتونم بعدازظهرا بیرون برم برام کافیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این هفته سونو 12 هفتمو باید برم. حالا از دکترم میپرسم. این مدت بخاطر تهوعام حتی برا چ ساعتم تا ی پار ...

شما كه تا پارك هم نميري به نظرت يه مسافرت يكم زيادي نيست؟راحش طولاني تره و سخت تر.ولي بازهم از دكترت بپرس❤️❤️❤️

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
شما كه تا پارك هم نميري به نظرت يه مسافرت يكم زيادي نيست؟راحش طولاني تره و سخت تر.ولي بازهم از دكترت ...

اره با تهوعای الانم ک نمیشه اصن. همش امیدوارم ک سه هفته دیگه حالم بهتر شده باشه. اخه الانش نسبت ب هفته های پیش یمقدار بهترم خداروشکر.

ممنون.