2777
2789
عنوان

قانون جذبیااااابدویین بیاین کمک

165 بازدید | 12 پست

میخام ذهنموازچیزای منفی دورکنم،مدیتیشن کردم ولی زیادموفق نشدم،بیاین ی راه توپ بهم پیشنهادبدین،میخام بازم مث قبل پرانرژی باشم

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکنیکی که افکار منفی رو کاغذ با تمام احساست منفی مینویسن در اخر کاغذ رو میسوزونند یا میندازند دور رو ...

اخه مگه نمیگن هرچی رو کاغذ بنویسی اتفاق میفته

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
عزیزم من کانال دارم فکر کنم به دردت بخوره  تو امضام هست، راهکارزیاد نوشتم

مرسی عزیزم ازاین کانالازیاددارم☺

تکنیکی که افکار منفی رو کاغذ با تمام احساست منفی مینویسن در اخر کاغذ رو میسوزونند یا میندازند دور رو ...

ن 

یکم راهنمایی لطفا

دوش ثروت و امتحان کردی؟؟

عزیزم میشه  این بیشتر توضیح بدی

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
اخه مگه نمیگن هرچی رو کاغذ بنویسی اتفاق میفته

ن اینو یه جایی خوندم که بیا بنویسی که چه اتفاق بدی برات افتاده در حین نوشتن هم تمام احساسات بدت رو بروز بدی مثلا از یه چیزی فوق العاده عصبانی و ناراحت شده بودی حق داری حین نوشتنش گریه کنی حتی تا خالی شی وقتی احساس سبکی کردی دست از نوشتن برداری و اون کاغذ رو دور بندازی و بگی افکار منفی من همراه نوشته هام دور انداخته شد و پروندشون همونجا بسته شده . از اون به بعدم هروقت یادت اومد به چشم اتفاق تموم شده بهش فک.کن و ازش بگذر . حالا بازم بیشتر تحقیق کن شاید من اشتباه میگم این روشو.

ن اینو یه جایی خوندم که بیا بنویسی که چه اتفاق بدی برات افتاده در حین نوشتن هم تمام احساسات بدت رو ب ...

منم اینی که گفتی رو خیلی جاها خوندم ولی میترسم از نوشتنش . هیچوقت ننوشتم .

اخه واقعا نوشتن یه جور سنده و اتفاق میفته

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم