2777
2789
عنوان

شوخي بي مزه

325 بازدید | 18 پست

همسر من هفته بعد ميره ماموريت 

مادر همسرم به شوخي گفت ميره يكي رو مياره ي ربع بعد گفت بري خونه مامانت واسه زايمانت مياي ميبيني ي خانوم تو خونه اس

باز با اينكه نيم ساعت نگذشته از شوخي قبليش ي ماشين اومد شبيه ماشين ما كه ي خانوم جلو بود گفت عه پسرم اينو از كجا اورد ؟؟؟ 

چيكار كنم نگه ديگه ؟؟؟ كسي راهكاري  داره ؟؟؟ 

اين سه تا رو تو ي ساعت گفت 

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   

بعضیا عقل ندارن راحتن😑😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

شوخیه دیگه ول کن بابا

توهم بگو بهتر از من اگرگیرش اومد مفت چنگش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو پسرت کفتر جلد خودمه هرجا بره باز برمیگرده پیش خودم😂

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

مدل شوخی کردنش اینه احتمالا. بی فکر شوخی می کنه.

اگه حساسیت نشون بدی ممکنه بدتر بشه. هر جا بخوان عصبانیت کنن از این شوخیا می کنن. یه چیزی بگی هم می گن خب شوخی بود...شوخی سرت نمی شه؟

به نظر من اصلا نشون نده ناراحت می شی. لبخند بزن. از اون لبخندا که نشون بده حرفاشون خیلی مسخره و غیر ممکنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!