2777
2789
عنوان

مجردایی که میخوان ازدواج کنن بیان

34296 بازدید | 54 پست

سلام به دختر خانومای قشنگ...من به این اعتقاد دارم که میشه با دعا و توسل به شهدا به خیلی از حاجاتمون برسیم.خیلیا رو دیدم ک متوسل شدن و نتیجه گرفتن.البته باید با خلوص و از ته دل باشه.ما در شهرمون شهیدی بنام شهید میرافضلی داریم ک بسیار حاجت میده و برحقه.این فرد از افراد لات و شر محلشون بوده ولی یهویی متحول شده و بعدم شهید شده. تا وقتی که استقبال کنید بیاین به این شهید هر چقد که دلمون میگه صلوات هدیه کنیم تا مشکل همه دختر و پسرای مجرد حل شه و یه زندگی عالی رو شروع کنن بزودی.ان شاالله خبر خوش گرفتین بیاین اعلام کنید اینجا..

لطفا برای من و بقیه مجردا هم دعا کنید...

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک بخت همه مجردابازبشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
با یکی از همکارای شوهرم صمیمی هستیم خواهر زن ایشون خیلی ب من نزدیکن و مجرد  22سالشه همش غصه می ...

22 سال ک سنی نیست..من تو اون سن اصلا تو این فازا نبودم...ان شاالله به حاجتش برسه در بهترین زمان الهی..ختم صلوات ما رو بهش پیشنهاد بدین

سخت بود ولی تونستم   

منم100تاصلوات میفرستم براشون

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

ما رفته بودیم راهیان نور. قبر یه شهیدی بود یادم نیست کجا بود و اسمش چی بود. فقط یادمه همونجایی بود که شهید علم الهدی رو دفن کردن. گفتن این شهید بخت جوونارو باز میکنه. 3تا دختر بودیم رفتیم بالاسرش یاسین خوندیم.2تامون 3 ماه نشده عقد کردیم. یکیمونم نامزد کرد که هفته دیگه عقدشه

22 سال ک سنی نیست..من تو اون سن اصلا تو این فازا نبودم...ان شاالله به حاجتش برسه در بهترین زمان الهی ...

نمیخوام بگم ک دلش بشکنه 

خودم ۱۰۰ تا واسش میفرستم  

اینجوری قبوله یا باید خودش باشه؟ 

متاهلم اما برای استارتر و همه مجردای سایت ۴۰ صلوات هدیه میکنم به این شهید بزرگوار ان شاءالله همتون ...

خیلی ممنون... ان شاالله خدا مشکلتونو حل کنه  

سخت بود ولی تونستم