2777
2789
عنوان

خیانت

282 بازدید | 6 پست

در نانوایی، مرد می‌خواست نان بخرد که همسرش به نانها نگاه کرد و شوهرش را از آن کار منصرف کرد. مرد پول را پس گرفت و رفتند.

نانوا رو به من که در صف بودم کرد و گفت: از این مردهای زن ذلیل بدم می آید .اینها زنها را پررو می‌کنند. اصلا به زنها چه که در کار مرد دخالت می‌کنند؟ زن باید در خانه بنشیند و نُطُقش در نیاید. چه می‌خواهد جز پول؟

آنرا نیز سر ماه پرت کن توی صورتش تا دیگر حرف نزند. زن من جرات ندارد بپرسد چه میکنم. حتی نمی‌داند شب خانه می آیم یا نه؟ چند روز ترکیه ام چند روز شمالم و چند روز فلانجا … اجازه نمی‌دهم صدای نفسش بلند شود.

من فکر میکنم اگر همچنان در این روزگار از این مردان  نر هر جا باشند واقعا همسران شان زندگانی هولناکی خواهند داشت. نارسایی های موجود در فرهنگ و عرف و قوانین کشور، گاه خود موجب بروز برخی فجایع می‌شود.

خیانت، صرفا بخاطر تنوع طلبی و هوسبازی

رخ نمی دهد.

گاهی حتی نبود یک گوش شنوا و یا وجود زبان توهین کننده نیز می‌تواند هریک از طرفین را به تختخواب نا آشنای شخص سومی راهنمایی کند.

" اما ما فقط خیانت را میبینیم."

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید اینکه هیچ زنی در برابر آسیب ها و اذیت ها و تحقیرها سکوت نکند ..!

وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم!                       بخشی از کتابم😎 #دلارام

گاهی حتی نبود یک گوش شنوا و یا وجود زبان توهین کننده نیز می‌تواند هریک از طرفین را به تختخواب نا آشنای شخص سومی راهنمایی کند

استارتر من مخالف این حرفتم 

زندگی که با یه حرف نونوا بخواد تحت تاثیر قرار بگیره و اون مرد از خودش هیچ تعهد و تعریفی از  وفاداری نداشته باشه این میشه که با حرف یه مرد بی شعور زندگیشو خراب کنه و خیانت کنه

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
گاهی حتی نبود یک گوش شنوا و یا وجود زبان توهین کننده نیز می‌تواند هریک از طرفین را به تختخواب نا آشن ...

درسته  ولی بنظرم فقط میخاسته بگ همه خیانتا صرفا بخاطر هوا و هوس نیس و گاهی از کمبود محبت و غزت نفس  هرچند خیانت خیانته ب هردلیلی

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

آرزو جون 

خیانت یک عملیه که هیچ‌چیزی توجیهش نمیکنه 

مثلا دیدی بعضیا میگن گرسنه بود دزدی کرد

گرسنه بود فحشا کرد

حالا یکی بگه محبت تو خونش کم بود زنا کرد خیانت کرد

یا مردی بره خیانت کنه بگن زنش شلخته بود مثلا

کلا گناه بالاخره یه دلیلی داره

مثلا یکی دیگری رو می‌کشه چون عصبانیش کرده...

کلا فرهنگ یعنی خویشتن‌داری

مسلمونی یعنی خویشتن داری

یعنی وقتی گرسنه هستی 

وقتی تنها هستی

وقتی بهت خیانت شده

وقتی مورد ظلم قرار گرفتی

وقتی فقیری...

پناهدببری به خدا و ازش کمک بخوای تا شرایط بهبود پیدا کنه

هر آدم فقیری دزد نمیشه

که اگر شد بازم دزده...

آدم فقیر بابد بره کار کنه

نشد؟ 

بره گدایی کنه

ندادن نهایت بره برگ درختارو بخوره یا نه آخرش بمیره ولی با شررررف بمیره نه اینکه زنده بمونه ولی دزد بشه

در مورد خیانت قطعا کسی که بی دلیل خیانت میکنه بیماره

وباید بستری بشه

ولی اونی که با دلیل خیانت میکنه یک خائن ه

و برای پاک شدنش خدا دستورات سنگینی گذاشته

در کل لعنت به مردایی مثل نونوای قصه... 

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید