2777
2789
عنوان

اهنگ برای رقص عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 44 پست
میدونی دستاش بلنده😂😂😂 یه جوری تکونشون میده هرچی میگم میگع بخدا نمیشه تقصیر دستامه😕 قدش هم بلنده ...

بگو نرقصه واسته واسه تو دست بزنه شما برقص  شازده ی ما میگفت این کارا جلف بازیه

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نرقصه واسته واسه تو دست بزنه شما برقص   شازده ی ما میگفت این کارا جلف بازیه

😂😂😂اره من خودم با پسرم میرقصم  

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
میدونی دستاش بلنده😂😂😂 یه جوری تکونشون میده هرچی میگم میگع بخدا نمیشه تقصیر دستامه😕 قدش هم بلنده ...

بگو درجابزنه   روبروی تو با دست خمیده جنتلمنانه

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
چه عاشقانه می شه 😍😍😍😍

اره واقعا چون بیشتر از باباش عاشقشم😂😂

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
بگو درجابزنه   روبروی تو با دست خمیده جنتلمنانه

😂😂😂😂سری قبل همش وشکن میزد

اره واقعا چون بیشتر از باباش عاشقشم😂😂

چه خوب پس شماازاونایی که به خاطر بچه دار شدن ازدواج کردین 🤣🤣🤣🤣🤣خوشبخت بشین 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
چه خوب پس شماازاونایی که به خاطر بچه دار شدن ازدواج کردین 🤣🤣🤣🤣🤣خوشبخت بشین 

نه برعکس دوس نداشتم زود بچه دار بشم ولی الان ک شدم میبینم چقد بچه دوستم! فکر نمیکردم این همه دوسش داشته باشم

اره عزیزم چه ناناز،تصورشم قشنگه عزیزم

مرسی گلمم😍😍😘

مامانم فقط یکی دو روزی گریه کرد! بابامم یه روز باهام حرف نزد, فرداش دید ناراحتم گفت بخدا ما همه دوسش ...

چه با شخصیت. واقعا خوشبحالت 

سختت نیس با بچه برقصی؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

خب بگو دس بزنه😂

این عروس  دوماده روhttps://www.instagram.com/p/BlCrJslFV2j/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jv2fvu9tez5z

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
مرسی عزیزم😘😘 این اهنگی ک میگی رو کی خونده؟

نمیدونم 😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم