2777
2789
عنوان

کسی اینجا ریباندینگ کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوتاکس کردم چون موهام دکلره داشت رییاند نمیشد اما میدونم ریباندینگ برای موهای بدون رنگ و دکلره ه ...

واقعا بعدش نمیشه رنگ کرد؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

سلام خانومی . من یه ماه پیش موهامو المنت کردم .از کراتین و ریباندینگ خیلی بهتره. المنت عالیییه . هم احیاسازی میکنه و هم صافی دایم داره . واقعا دایم هستش صافیش . من موهام دکلره شده و اسیب دیده بود و خیلی هم فر  .کلی تحقیق کردم . جایی که رفتم فوق العاده هستش .ه . هم موادشون و هم کیفیت خدماتشون  و هم رفتارشون  عااییییییی . باطراوت شده موهام و هم خیلی صاف شده .الان دیگه از سشوار و اتوی مو راحت شدم . اگه میخوای موهاتون هم سالم بمونه و هم خوشگل و صاف حتما اینجا برید 

خداییش کارشون خوبه . ممنونم ازشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲      ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

سلام عزیزم . من موهامو صافی دایم و احیاسازی کردم  موادشون هم عالیه و فوق العاده .  اگه دنبال کارخوب و ایمن هستی حتما برید اینجا . من یکساله موهامو صاف کردم اصلا تکون نخوره الان هم میخوام  همینجا برم تمدید کنم و آمبره کنم . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹

عزیزم اگر برات امکان داره به من معرفی کن گلم

تو اینستا بزن rebondkeratin_shabnamnazif

تهران سعادت آباد سالن ویس(شبنم نظیف)

خانم نازنین انجام میده و اینم شمارشه برای قیمت زنگش بزن ۰۹۱۰۴۷۳۸۰۰۸

خدایا شکرت❤️

تو اینستا بزن rebondkeratin_shabnamnazif تهران سعادت آباد سالن ویس(شبنم نظیف) خانم نازنین انجام می ...

ممنون گلم میشناسم ایشونو

من حجم موهام کمه تا تقریبا وسط کمر 4میلیون میگیره

بدون شامپو و وسایلی که برای مراقبت از مو میخواد

میخواستم هزینه ش کمتر بشه

مامان‌من‌انجام‌داده الان‌دو ساله ، موهاش تکون نخورده کاملا صاف و براق شده ، سوختگی موهاشم بر ط ...

شما  کدوم شهر هستین چقدر هزینه میشه واسه مو تا کمر 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد