2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

410 بازدید | 36 پست

سلام دوستان.

یادمه این خواب و حدود شیش تا ده ماه پیش دیدم..

خواب دیدم من با یه پسری که خیلی شبیه شبیه شوهرمه (یعنی کپ شوهرمه و تو خواب فکر میکنم ک اونه) روی یه پله ای واستادیم.

زیر پله یه حوضه کوچیکه که آبش زلاااال زلاااال..پرتو نور هم افتاده داخل اون آب و بسیاااار منظره قشنگیرو داره تداعی می‌کنه..

یه خانوم محجبه تو دستش یه جامه..و بغل حوضه

تو خواب اینطور ب من الهام شد ک اگر اون خانوم سه جام آب روی هرکدوم ما بریزه قراره ک همون فرد بمیره و زندگیش تموم شه.

خانومه جام آب و پر کردو اولی رو ریخت رو من.

دومی روی اون(شوهرم یا کپ شوهرم🙃)

سومی رو من.

چهارمی رو اون.

مونده بود آخری...

جامو پرکرد آورد بالا تو دستش نگه داشت..من هی تو دلم خدا خدا میکردم که رو من نریزه..

خانومه یه نگاه کرد بمن و یه نگاه ب اون

بعد جام آب و ریخت رومن..

این آب ک ریخته شد رومن ..انگار واااااقعا از سرتا پای من سرمای آبو حس کنه😢😢😢😢

یهو دیدم دیگه اونجا نیستم...توی ابر ها ام و دارم با سرعت خیلی زیاد ب سمت آسمون میرم..

یه چیزی داشت مثل آهن ربا منو با شدت میکشید ب سمت بالا.

همش فکر میکردم روحم از بدنم جدا شده و داره می‌ره بالا ..یه مقدار کمی هم درد داشتم..

از استرس زیاد و ترس از مردن یهو پریدم از خواب

قلبم داشت ب شدت میزد جوری ک حس میکردم الانه ک از دهنم بیاد بیرون

⁦🏵️⁩⁦این اولین خواب واضحی بود ک تو عمرم دیدم.. 🏵️⁩

حالا از وقتی باردار شدم..بخاطر یکسری از مشکلات و حرفهای دکتر...

همش فکر میکردم من قراره بمیرم  تا رفتم سونو..

گفت پسره..

الان همش یه حسی بهم میگه اون پسره ک کنارم بود رو پله پسر منه....

و قرارهای بین منو اون یکی زنده بمونه ...و اون من نیستم..

چند شب پیشم خواب دیدم یه تابوت سفید خیلی قشنگ آوردن و بهم گفتن این مال تویه😖😖😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا از وقتی باردار شدم..بخاطر یکسری از مشکلات و حرفهای دکتر... همش فکر میکردم من قراره بمیرم   ...

واااا یعنی چی؟؟

اولا که ضمیر ناخوداگاهت اینو جذب کرده و باعث میشه اینجوری خواب ببینی نباید زیاد بهش فکر کنی...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

چه خواب جالبی 

ولی گلم فکرای بد نکن ..تو بارداری انقد آدم خواب میبینه ..اگه بخوای اهمیت بدی دیگه هیچ .

یه آقای عالمی بود میگفت خانما خیلی تو نخ خواباشون هستن و زندگیشون رو بر اساس خوابایی ک‌میبینن تنظیم میکنن 

در صورتیکه همیشه ب خودتون بگید خواب ، خوابه و واقعی نیست و بسرعت فراموشش کنید تا لطمه ای به روحیه و‌ زندگیتون‌نزنه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
می‌دونم ...برا منم همین سخته.. ک چرا منی ک همییییشه خوابای عجق وجق و بی معنی می‌دیدم یهو اینو دیدم ا ...

عزیزم همون طور که گفتم به قول خودت این خواب واست خیلی عجیب و واضح هست واسه همین ضمیر ناخوداگاهت همش به این خوابی که دیدی فکر میکنه و باعث میشه که خواب های عجیب تری که با موضوع مرگ مرتبط هستند بیان سراغ تنها کاری که میتونی بکنی  نباید اصلا واس مهم باشه و اگه دوباره از این جور خوابا دیدی خودتو به بیخیالی بزنی و تفکر مثبتی رو برای خودت به وحود بیاری

عزیزم همون طور که گفتم به قول خودت این خواب واست خیلی عجیب و واضح هست واسه همین ضمیر ناخوداگاهت همش ...

درسته ..استدلال جالبی بود بنظرم..

ممنون.

ان شاالله که خدا کمک کنه همه چی ب خسرو خوشی تموم شه⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩⁦🏵️⁩

درسته ..استدلال جالبی بود بنظرم.. ممنون. ان شاالله که خدا کمک کنه همه چی ب خسرو خوشی تموم شه⁦🏵️⁩⁦ ...

خواهش میکنم گلم منم برات دعا میکنم 😘😘😘

من قبل ازدواج خواب دیدم یه عده بالباس سیاه شکل لباس عروس خودم با لباس عرو سی سفید اونایی که لباس عروس سیاه داشتن دورم می رقصیدن من وسط .وایستاده بود سایه یه مرد رو میدم که رو تخت نشسته بود من بعدا ازدواج کردم وقتی عقد بودم پدر مادرم تصادف کردن درست قبل یک ماه قبل عروسی کشته شدن ما هم عروسی نگرفتیم تعبیر خواب فرق میکنه چرا به خودت مگیری