2777
2789
عنوان

یعنی هیشکی نیس جواب منو بده؟؟

76 بازدید | 15 پست

بچه ها من خیلی نگرانم! میشه اگه چیزی میدونید در مورد تاپیک قبلیم بگید؟؟ هیشکی نیومد حتی جوابمو بده!!😢😭

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

چی بوده? شاید بلد نبودیم

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو روزه زیر دلم و معقدم تیر میکشه طوری که خیلی درد داره ! بعد خیلی سریع ول میکنه و مدتش خیلی کمه! یه وختایی واژن و دور نافمم هس!

میتونه به خاطر عفونت یا اقدام باشه؟؟

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
یکی دو روزه زیر دلم و معقدم تیر میکشه طوری که خیلی درد داره ! بعد خیلی سریع ول میکنه و مدتش خیلی کمه ...

اینکه نگرانی نداره عزیزم.

برو دکتر زنان.

یه اسمیر بده.

ممکنه عفونت باشه.

نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

منم یه وقتا اینطوری شدم اما اهمیت ندادم!!! نمیدونم 

حتی تو چین و ژاپن و آلمان و...بخاطر کمک به اقتصادشون از کالاهای بی کیفیت ملی شون حمایت کردن اونوقت ما فقط غر میزنیم...لیست تمام برندهای ایرانی بهمراه آدرس مراکز فروش:@irani_bekhah در سروش و ایتا و بله
بعدش خودتون خوب شدید؟؟

مثلا اون زیر دل که میگید مواقعی که ببخشید یبوست میشم دارم که تیر میکشه من خودم حس میکنم رحممه اما نمیدونم کجاست دقیق ولی اهمیت ندادم الان که فکر میکنم چند وقته انگار دیگه نشدم اونطور