2777
2789
عنوان

عصبی بودن شوهرم

290 بازدید | 10 پست

من خیلی ب شوهرم علاقه دارم ولی عصبی بودنش داره ازارم میده .ته دلش خ صافه وقتی ی چیزی میگ ک من ناراحت میشم زود پشیمون میشه ولی ب نظر من فایده نداره چون منا خیلی میرنجونه واقعا نمیدونم با عصبی بودنش چیکار کنم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من سعی کن یکاری کنی که اصلا عصبی نشه یا وقتی عصبی شد اینقدر بخودت مسلط باشی که بتونی آرومش کنی

تمام تلاشمو میکنم ک عصبی نشه .ولی حتی سر ی موضوع کوچیکم عصبی میشه مثلا چرا این لباس لک داره چرا این ظرف اینجاس بخدا کلافه شدم اصلا دیگ نمیدونم چیکار کنم باهاش

تمام تلاشمو میکنم ک عصبی نشه .ولی حتی سر ی موضوع کوچیکم عصبی میشه مثلا چرا این لباس لک داره چرا این ...

اگر بره پیش پزشک خیلی بهتره یا خودت برو ببین چه راهکارایی بهت میده

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
قبول نمیکنه بره پیش پزشک ب منم این اجازه نمیده ولی فکر کنم اخرش باید ی روزی بدون اجازش برم

باهاش صحبت کن اگه راضی بشه خودت استرس کمتری داری

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد