2777
2789
عنوان

لکه بینی بدون علت در بارداری

712 بازدید | 30 پست

سلام

کسی بوده تو ماها های آخر بارداری لکه بینی بدون علت داشته باشه؟؟

چن هفته زایمان کردین؟

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم لك تو هفته هاي اخر ممكنه نشونه زايمان زودرس باشه حتما پيگيري كن ايشالا كه هيچي نيست ني ني صحي ...

من از هفته ۲۵ لکه بینی دارم..رفتم سونو همه چی خوب بود...ولی لکه بینیم ادامه داش..دوباره رفتم ی دکتر دیگه بهم بتامتازون و پرولوتون داد...دکترخودمم گف همینارو استفاده کن ولی برا احتیاطه نگران نباش..چون مدل بدنت اینجوریه...خودم دارم شیاف استفاده میکنم ولی گاها بیشتر میشه،نگرانم نمیدونم چکار کنم

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤

البته هر موقع میرم دسشویی میبینم تو پد چیزی نیس...ضمن اینکه عفونت دارم ممکنه از اون باشه؟

دکتر هم معاینه کرد گف دهانه رحمت باز نیس فقط خیییلی نرمه

من لکه بینی خیلی خفیف داشتم نه ماهمم بود لکه بینی کم داشتم سی و هشت هفته زایمان کردم

یعنی در چه حد؟

من مثلا در طول روز سه بار میبینم

من از هفته ۲۵ لکه بینی دارم..رفتم سونو همه چی خوب بود...ولی لکه بینیم ادامه داش..دوباره رفتم ی دکتر ...

اگه مشكلي نيست و تحت نظر دكتري نگران نباش عزيزم.ايشالا همه چيز خوب پيش ميره ❤️

اگه مشكلي نيست و تحت نظر دكتري نگران نباش عزيزم.ايشالا همه چيز خوب پيش ميره ❤️

ممنون عزیزم....توکل به خدا...هر بار که میبینم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

بله ماه نهم.اوایل بارداریم که خیلی خونریزی داشتم تا ماه چهارم مثل پریودی خونریزی داشتم ولی ماه آخر ل ...

ممنون عزیزم...مرسی از لطفت