2777
2789

سلام‌ من سه ماه تحت نظر ماما هستم بهم قرص پرژسترون داده روزی سه تا هشت ساعتی هرسه ماه. ماه اول برج دو بود که من ۷ پاک شدم بهم‌گفت از ۹ دو بخور.خوردم که ۳۰ دو به لکه بینی افتادم تا ۸سه ادامه داشت دوباره ۸ برج سه رفتم پیشش بهم پرژسترون داد گفت از امشب بخور ۳۰ برج سه باید پریود بشی منم خوردم همونطورم شد پریود شدم ۳۰سه.دوباره پنجم که پاک شدم  رفتم پیشش پروژسترون داد گفت از امشب بخور خوردم هجده چهار خیلی تحرک داشتم بالا پایین پریدم لک بینیم شروع شد تا امروز که داره شدید تر میشه رنگ خون پیدا کرده و لخته مانند شده اصلا نمیدونم باید چکار کنم مطبشم امروز و فردا تعطیله نمیدونم قرص رو قطع کنم یا ادامه بدم؟

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.

اه اشغالتراز پروژسترون پروژسترونه همش لک اخرش دکتر عوض کرد بمن دزوسپیتو داد امااین احتمال بارداری رو بالامیبره فک کنم

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه اشغالتراز پروژسترون پروژسترونه همش لک اخرش دکتر عوض کرد بمن دزوسپیتو داد امااین احتمال بارداری رو ...

دکتر بهت گفته بود روزی چندتا بخور پروژسترون؟

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.