2777
2789

صابون لایه بردار یا ضدلک هم هست میتونی بزنی. به قول دوستمون صابون زردچوبه و شترمرغ و سدر و بادوم و این چیزا هم هست که من بیییییشتر وقتا از اینا میزنم. و کاملا موًره روی لک پوست . چون طبیعی هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابون لایه بردار یا ضدلک هم هست میتونی بزنی. به قول دوستمون صابون زردچوبه و شترمرغ و سدر و بادوم و ا ...

ممنون عزیزم شما کدومشو بیشتر قبول داری 

کی استفاده کنم؟؟؟ روزی چند بار؟؟

از دارو خانه باید بگیرم  عزییییز خودت کدومشو میگیری یا استفاده کردی چجوری استفاده کنم روزی چن ...

سلام من از عطاری گرفتم  صابونمو خارجی بود چند ماه پیش گرفتم روغن شتر مرغ هم  من از کرمان گرفتم عالی بود برای پوستم 

با خدا باش و پادشاهی کن.
سلام من از عطاری گرفتم  صابونمو خارجی بود چند ماه پیش گرفتم روغن شتر مرغ هم  من از کرمان گ ...

اهان ممنون شنبه میرم میگیرم 

روغن شترمرغ کی بزنم؟؟ یبوست نداری 

لک صورت میگن از یبوست هم میشه

ممنون عزیزم شما کدومشو بیشتر قبول داری  کی استفاده کنم؟؟؟ روزی چند بار؟؟

صابون گیاهی باید هرروز بزنی تا تاثیرشو ببینی اما استفادشون راحت تره. چون صابونای ضدلک به مراقبت نیاز دارن و باید حتما بیرون میری ضدافتاب بزنی.ولی تاثیرشو زود میبینی.هفته ای دوبار هم کافیه بزنی

.اگه پوستت خشکه اصلا زردچوبه نزن چون فوق العاده چربی پوستو میگیره. ولی صابون سدر دارم خیلی برام خوبه. صابون رازیانه که حتی برای کم شدن موهای زائد هم خیلی موثره، صابون سفیده تخم مرغ که عالیه. صابون شیر هم آبرسان پوست هست وهم لکه بر.صابون خیار هم خیلی عالیه آنی تاثیر میذاره. همه صابونا رو خارجیش منظورمه. چون گلسیتو ایرانی داشتم اصصصلا خوب نبود . ولی مثلا تی تری فیروز خوب بود راضی بودم.

اهان ممنون شنبه میرم میگیرم  روغن شترمرغ کی بزنم؟؟ یبوست نداری  لک صورت میگن از یبوست هم ...

سلام نه از یبوست نیست روغن شتر مرغ هم من شبها  به  پوستم  میزنم   

با خدا باش و پادشاهی کن.
از دارو خانه باید بگیرم  عزییییز خودت کدومشو میگیری یا استفاده کردی چجوری استفاده کنم روزی چن ...

دوست عزیز شما در تاپیک ختم طه شرکت کردید

اگر جواب ندید تا فردا حایگزین میشید

به امید حاجت روایی همگی... روز شروع 29 تیر مصادف با روز بزرگداشت شاهچراغ تعیین شد

اگر حضور شما قطعی است یک پست در تاپیک بگذارید

دقت بفرمایید این ختم 41 روزی است.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1909635/ثبت-نام-برای-ختم-سوره-ی-طه-41-روزه-41-نفر

صابون تریاک 4 کاره سکایا

جلو گیری از پیری زود رس

لطیف و ترمیم کننده پوست

ضد جوش های سر سیاه

جوان کننده و شاداب کننده پوست

قیمت 30000

سلام دوستان پیج اینستاگرام و کانال تلگرام داریم که میتونید دنبال کنید

@botique.angel اینستاگرام

@botiqueangel تلگرام