2777
2789
عنوان

مادرشوهری که مچشو مستقیم گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 70 پست

چه کاریه که اصن به حرفش گوش بدی و حرص بخوری .کار خودتو بکن.بگو چشم بعد هر کاری دلت خداست بکن.بچه خودته تو مادرشی به کسی چه مربوط

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

تا دنیا دنیا بوده همین بوده عزیزم 

جای تعجبی نداره 

همیشه بهترینا واسه دختراشن 

ما رو انگار از گوشه ی خیابون جمع کردن و سرراهی هستیم 

مستحق هیچ خوشی و آسایشی نیستیم !😔😔😔😔

خدا گریه ی مسافرو ندید/دل نَبست به هیچ کس و دل نبرید/آدما برای دوری از دیار .../جادّه رو برای غربت آفرید/جاّده اسم منو فریاد می زنه /می گه امروز ،روز دل بریدنه/کوله باری که پُر از خاطره هاست/روی شونه های لرزون منه                                           ((ایمان کسی واقعی باشه ، خدا بینشون عشق بوجود می یاره که با آرامش و تعهد تضمین میشه !!!))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ایشون حق دخالت تو زندگیتونو نداره و به حرفاش اهمیت نده هرکاری که میدونی صلاح زندگیته انجام بده

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
خب چرا ازش نظر میگیری بهش محل نذار

نظرچیه اون شوهرش طلاقش داده بامازندگی میکنه آبم بخوریم میفهمه پچ پچ کنیم نفهمه میگه چی میگید بلندبگید

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

یعنی اون لحظه هایی که تو یه جمعی هستیم و مادر شوهرم جوگیر میشه و خودشو لوس میکنه میگه به خدا عروسمم مثثثثل دخترمم می موننه,  دوست دارم پاشم با دمپایی بزنم تو دهنش. دروغگو موزی. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

بگو خودم میدونم شوهرمه بهتراز هرکسی هواشو دارم اگ از پسش برنمیومدیم نمیذاشتیم دوتا بچه بیاریم چرا  سیرو موسیرزندگیتو میبرید پیش خواهرشوهر و مادرشوهر؟منکه کار خودمو میکنم بعد ک کردم بهشون میگم بعضی وقتا ک یه چی میگن میگم حالا ک کردم

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

اتفاقا ما یه فامیلی داشتیم مادر شوهذش اینجوری بود . بچه اش شیر خشک نمی خورد . دیگه هر کاریش کردن نخورد . از عمد شیر خشک می خرید وقتی می رفتن خانه ی مادر شوهرش درست می کرد می برد . مادر شوهرم بدش می اومد 

به نظرم کار خودت رو بکن اون به فکر جیب بچه شه 

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

شما کار و نظر خودت انجام بده...بذار اون هی حرف بزنه...اگرم دخالت کرد بگو من و همسرم اینجوری تشخیص دادیم ک درسته  

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

گفتم بهش گفتم گوشامن درازنیس من اگه تورونشناسم بعده 5سال غزل نیستم که.واسه آیسان هرکدوم تاتونستیددخالت کردید ولی اینو هیچ کس حقه دخالت نداره دخالت زیادی کنید جاتون توخونه من نیست دیگه

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

یاد اون داستانه افتادم مادرشوهره میره اتاق عروسش میبینه عروس و پسرش بغل همن میگه وا تو این هوا گرمشون میشه از هم جدا میکنه میره اتاق دختر و دامادش میگه هوا سرد شد اونا تو بغل هم میکنه مادرشوهرست دیگر خخخخ

من مادر شوهرم خیلی بدش میاد به بچه شیر خشک بدی من هنوز بچه ندارم ولی از الان تصمیم دارم بچه دار شدم از لج مادر شوهرمم بهش شیر خشک بدم. زنیکه بدم میاد ازش. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔