ما رو انگار از گوشه ی خیابون جمع کردن و سرراهی هستیم
مستحق هیچ خوشی و آسایشی نیستیم !😔😔😔😔
خدا گریه ی مسافرو ندید/دل نَبست به هیچ کس و دل نبرید/آدما برای دوری از دیار .../جادّه رو برای غربت آفرید/جاّده اسم منو فریاد می زنه /می گه امروز ،روز دل بریدنه/کوله باری که پُر از خاطره هاست/روی شونه های لرزون منه ((ایمان کسی واقعی باشه ، خدا بینشون عشق بوجود می یاره که با آرامش و تعهد تضمین میشه !!!))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا ایشون حق دخالت تو زندگیتونو نداره و به حرفاش اهمیت نده هرکاری که میدونی صلاح زندگیته انجام بده
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
یعنی اون لحظه هایی که تو یه جمعی هستیم و مادر شوهرم جوگیر میشه و خودشو لوس میکنه میگه به خدا عروسمم مثثثثل دخترمم می موننه, دوست دارم پاشم با دمپایی بزنم تو دهنش. دروغگو موزی.
اتفاقا ما یه فامیلی داشتیم مادر شوهذش اینجوری بود . بچه اش شیر خشک نمی خورد . دیگه هر کاریش کردن نخورد . از عمد شیر خشک می خرید وقتی می رفتن خانه ی مادر شوهرش درست می کرد می برد . مادر شوهرم بدش می اومد
یاد اون داستانه افتادم مادرشوهره میره اتاق عروسش میبینه عروس و پسرش بغل همن میگه وا تو این هوا گرمشون میشه از هم جدا میکنه میره اتاق دختر و دامادش میگه هوا سرد شد اونا تو بغل هم میکنه مادرشوهرست دیگر خخخخ
من مادر شوهرم خیلی بدش میاد به بچه شیر خشک بدی من هنوز بچه ندارم ولی از الان تصمیم دارم بچه دار شدم از لج مادر شوهرمم بهش شیر خشک بدم. زنیکه بدم میاد ازش.