2777
2789
عنوان

سونوگرافی مشکوک به ۲قلو

240 بازدید | 26 پست

سلام دوستان امروز رفتم سونو ۶هفته هستم گفت ۲تا ضربان میبینم‌ مشکوک به ۲قلو به نظرتون ممکنه ۲قلو باشه گفت ۲هفته دیگه بیا تا دقیق بهت بگم کسی تا حالا مشابه این دیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاااااانم خدای من چ خوبه😍😍😍😍

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

یعنی یه ساک بارداری بود با دوتا قلب؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
فقط برای آزاد شدن تخمدان آمپول hcg زدم و قبل بارداری اینوفولیک خوردم واسه قوی شدن تخمدان البته مرتب ...

فولیکول چندتا داشتی که امپول زدی؟

منم پریروز امپول زدم یه فولیکول ۲۵ داشتم دلم میخواد دوقلو شه

💖
۶هفتمه گفت ۲تا ضربان میبینم 

درباره ی ساک بارداری چیزی نگفت؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
فولیکول چندتا داشتی که امپول زدی؟ منم پریروز امپول زدم یه فولیکول ۲۵ داشتم دلم میخواد دوقلو شه

گفت یه دونه به خاطر همین واسم عجیبه ۲قلو 

من آمپول زدم با کیت تخمک گذاری چک کردم و نزدیکی کردم