خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
ایشاااااااااالا که من یه هفته دیگه میشم مامان باردار😍😍😍
من الان میزنم . روزی دوتا تو یه سرنگ.
حامله باشی جای بچه رو سفت میکنه.
😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇 😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍 ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تهدید به سقط باشی حالا لکه بینی داشته یا کمر درد و درد شکم مثل پریودی.جفت پایین.داشتن فیبروم ای ...
من دل درد داشتم دکتر هفته ای یکی امپول پروژسترون داد و شبی یکی شیاف
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
برای جفت پایین میدن و کسایی که لکه بینی داشته باشن از زایمان زودرس جلوگیری میکنه
واقعا تاثیر داره یعنی؟
قرص ایزوپرینهم داد گفت استراحتکن خونریزی و اینا ندارمفقط دل درد پریود داشتم
یعنی الان باید استراحت مطلق بلشم؟