2777
2789
عنوان

باردارا بیاین‌لطفا

90 بازدید | 12 پست

کیا توو بارداری امپول پروژسترون میزدن؟

علتش چی بود؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ایشاااااااااالا که من یه هفته دیگه میشم مامان باردار😍😍😍

من الان میزنم . روزی دوتا تو یه سرنگ.

حامله باشی جای بچه رو سفت میکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهدید به سقط باشی حالا لکه بینی داشته یا کمر درد و درد شکم مثل پریودی.جفت پایین.داشتن فیبروم ای ...

من دل درد داشتم دکتر هفته ای یکی امپول پروژسترون داد و شبی یکی شیاف

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
برای جفت پایین میدن و کسایی که لکه بینی داشته باشن از زایمان زودرس جلوگیری میکنه

واقعا تاثیر داره یعنی؟

قرص ایزوپرین‌هم داد گفت استراحت‌کن خونریزی و اینا ندارم‌فقط دل درد پریود داشتم‌

یعنی الان باید استراحت مطلق بلشم؟

آره گلم عالیه هورمون اصلی بارداری پروژسترونه ولی شکمت ممکنه کار نکنه این آمپولو‌میزنی آلو و چیزای رو ...

بمن شیاف سیکلوژیست داده ؟؟ایتم ناثیرداره جفتم پایینه 

البته فقط ده تایشب درمیون بزارم 

وخدایی که بشدت کافیست
بمن شیاف سیکلوژیست داده ؟؟ایتم ناثیرداره جفتم پایینه  البته فقط ده تایشب درمیون بزارم

آره ‌گلم بسته به نیاز میدم دوز امپول بیشتره 

من خودمم تا ۱۶هفتگی روزی دوتا میذاشتم بعد کم کردم روزی یدونه الانم که دکترم گف نیاز نیس بزاری

قرص ایزوپرین‌هم داد گفت استراحت‌کن خونریزی و اینا ندارم‌فقط دل درد پریود داشتم‌ یعنی الان باید استر ...

بهتره از دکترت بپرسی.وای الان دکترا به این نتیجه رسیدن استراحت مطلق زیاد خوب نیست.کارای سبک خودتو انجام بده و خودتو اصلا اذیت نکن