2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمانش سیگار و مشروب نداشته باشه و حتما خونه داشته باشه و شغل دولتی داشته باشه😊

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بابابزرگم خدابیامرز همیشه میگفت مرد ایمان داشته باشه خیانت نمیکنه نون حرام نمیاره سر سفره همه اینا از بچگی تو گوشم مونده بود حالا میبینم واقعا راست میگفت

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
اخلاق خیلی برام مهمه و ایمانش البته نه از این افراد متعصب جو زده بعدش در کنار اینا ترجیحا زیبا و پو ...

ایشالا همینی که میخوای گیرت بیاد

من همیشه میگفتم کاش شدهرم مثل بابام باشه فقط امروزی تر خدایی همینم شد

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

واسه من قيافه و اخلاق خيلي مهم بود اما بعد از اشنايي با همسرم ديدم وضع مالي خوب همسر هم خيلي مهمه 

من توصيه ميكنم اگر وضع مالي خودتون خوب بوده حتما با كسي ازدواج كنيد وضع مالي خوبي داشته باشه تا بتونه تامينتون كنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

اخلاق و ایمان و حیا

دخانیات هم نباشه

الان ۱۲ ساله خدا رو شکر راضیم.

از نظر مادی آدم رشد میکنه.چهره هم بعد از مدتی یکم عادی میشه.اما هیچی جای اخلاق و ایمان رو نمیگیره.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️