2777
2789
همسرش چه کارس؟

عمده فروش لوازم خانگی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم بچم پیش فعاله یا نه یعنی داره مرحله تشخیصو میگذرونه ولی همش گریه نیکنه میگه بریم از خونه ...

بابا حوصله داریا بچه دوم آخه به جای اون برو کلاس موسیقی و باشگاه و استخر من اینکارو میکنم .بیکاری آخه ؟

بچه پیش فعالش بهترشده یا بدتر

خیلی دکتر بردجم و مرتب دارو مصرف میکرد الان بزرگ شده آره خوبه الان

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
بابا حوصله داریا بچه دوم آخه به جای اون برو کلاس موسیقی و باشگاه و استخر من اینکارو میکنم .بیکاری آخ ...

عزیزم دخترم داره روانیم میکنه همش فکرمیکنم شاید یکی بیارم بهتربشه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
خیلی دکتر بردجم و مرتب دارو مصرف میکرد الان بزرگ شده آره خوبه الان

هنوزم دارو میخوره؟ چندسالشه؟ دختره یا پسر

هنوزم دارو میخوره؟ چندسالشه؟ دختره یا پسر

الان 15 سال داره نه دیگه دارو نمیخوره ، خوبه الان ، پسره

آهان ولی به نظر من تو این اوضاع ایران زن ترامپم باشی بچه دوم اشتباهه والا من همین یه دونه را هم موند ...

بفرستم چیه ؟ دلت میاد خونوادگی برید

عزیزم شوهرم وکیله خودم کارمند ایران خودرو چه جور ول کنم برای چی برم اونجا برم اونجا چیکار کنم ولی پس ...

ایشالله بهترین اتفاقا براتون تو زندگی بیفته ، ولی کلا درک نمیکنم زندگی افراد یه خونواده دور از هم دیگه رو ، حتی دو تا شهر جدا چه برسه به دو تا کشور جدا از هم

واقعا؟ تحت درمانه؟ دارو مصرف میکنه؟

اره یه دوره بهش قرص دادن میخورد خیلی اروم شد.

خواهرزاده من خیلی دروغگو بود و مدام حرف میزد و با همه وسایلهای خونه کار داشت

یهو خمیر دندن میمالید به مبل

هرچی میخورد میریخت رو فرش(از قصد)

خلاصه خییییلی شیطون بود

رفت مشاوره اونم ب روانپزشک معرفی کرد

روانپزشک گفت بزارید بره کلاسهای رزمی اونجا انرژیشو تخلیه کنه یه دوره هم قرص خورد الان خیلی خوب شده و مهربونه

خدایا عاشقتم
اره یه دوره بهش قرص دادن میخورد خیلی اروم شد. خواهرزاده من خیلی دروغگو بود و مدام حرف میزد و با همه ...

چندسالشه؟ چه مدت قرص خورد