2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم نی نی دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 60 پست

مبارکه گلم واسه منم دعاکن انشالله که این مرحله رابدون خطر پشت سربذاری وخدا نی نی سالم وخوشگلی را زودی بذاره تو بغلت

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دخترخاله من شوهرش واریکوسل داشت ۳تابارداری پوچ داشت بعد که عمل کرد خدا دوتا پسر تپلی بهش داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه گلم واسه منم دعاکن انشالله که این مرحله رابدون خطر پشت سربذاری وخدا نی نی سالم وخوشگلی را زود ...

مرسی عزیزم

انشالا. به زودی تو هم مادر بشی و دوران حاملگی خوبی هم داشته باشی 😘

خدایا شکرت 🙏💖
مرسی عزیزم انشالا. به زودی تو هم مادر بشی و دوران حاملگی خوبی هم داشته باشی 😘

قربونت  مرسی انشالله

شما داشتين اين مشكلو؟چه بايد كرد؟همسر من داره اما دكترم گفته اقدام كن مشكلي نيست البته من دو بار ساب ...

نه من دكتر گفت نرماله

زير ٤ تو رنج اون ازمايشگاه نرمال بود مال شوهر من ٨بود 

شما بايد ازمايشهاي شكست دي ان اي و هورموني و اينا هم شوهرت بده و ازمايش هاي سقط مكرر تا علت معلوم شه

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
نه من دكتر گفت نرماله زير ٤ تو رنج اون ازمايشگاه نرمال بود مال شوهر من ٨بود  شما بايد ازمايشه ...

همرو داديم علت هم معلوم شد ولي مرفو هم پايينه گفتم نكنه اينم باشه اخه دكترا گفتن اشكالي نداره با وجودي كه پايينه

همرو داديم علت هم معلوم شد ولي مرفو هم پايينه گفتم نكنه اينم باشه اخه دكترا گفتن اشكالي نداره با وجو ...

عزیزم مورفو چند بود؟

شاید خیلی پایین نیست که دکترا گفتن اقدام کنین

خدایا شکرت 🙏💖
نمیخوام دلتو خالی کنم منم با همبن مشکل باردار شدم پوچ بود و 7هفتگی سقط شد بسپار به خدا...

انشالا خدا یه سالمشو به زودی بهت بده

میشه بپرسم مورفو چند بود؟ خیلی زیر حد نرمال بود؟

خدایا شکرت 🙏💖