2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم نی نی دارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 60 پست
هیچ مشکلی نداریم 

انشالله خیلی زود خبر بارداریتو میدی عزیزم

من همسرم واریکوسل داره و تو دو سال دوبار قبل ازدوماهگی سقط شدن جنینام😔😔

حالا باید برم آزمایشات مربوط به سقط مکرر رو بدم ببینیم من مشکلی دارم یا نه؟ 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خیلی زود خبر بارداریتو میدی عزیزم من همسرم واریکوسل داره و تو دو سال دوبار قبل ازدوماهگی سق ...

عزیزم مرسی اخی گلم انشالله ک توهم ب زودی زود یه نی نی سالم میادتودلت وخوشحالتون میکنه 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
ربطی ندارن به هم مثلا به جای اینکه یکی از یک میلیون اسپرم زن رو باردار کنه یکی از ۵۰۰ تا کرده چه فرق ...

مرسی عزیزم

از ته دل از خدا میخوام هر چه زودتر به خواسته دلت برسی

چرا الان نمیخوای؟

خدایا شکرت 🙏💖
ربطی ندارن به هم مثلا به جای اینکه یکی از یک میلیون اسپرم زن رو باردار کنه یکی از ۵۰۰ تا کرده چه فرق ...

به تعداد نه ربط نداره 

اما به مورفولوژي چرا

البته استارتر بد به دلت راه نده و به چيزاي بد هم فك نكنم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
توکل کن به خودش برای من که معجزه کرد فقط ناامید نشو هیچوقت

ن من هیچوقت ناامیدنمیشم چون خداهیچوقت بنده هاشو همینطوری ب حال خودشون رهاشون نمیکنه مطمعنم خدای من بهترین روواسم درنظرداره ومیخادصبرمنوبسنجه 

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
به تعداد نه ربط نداره  اما به مورفولوژي چرا البته استارتر بد به دلت راه نده و به چيزاي بد هم ...

چه بد

توکل به خودش میکنم انشالا که بچم سالم سالمه

خدایا شکرت 🙏💖
ن من هیچوقت ناامیدنمیشم چون خداهیچوقت بنده هاشو همینطوری ب حال خودشون رهاشون نمیکنه مطمعنم خدای من ب ...

خداروشکر عزیزم که صبوری

انشالا خدا هر چه زودتر جواب صبرتو بده

خدایا شکرت 🙏💖