2777
2789
عنوان

کیک پزای ماهر...

394 بازدید | 26 پست

سلام کیک زبرا قابلمه ای رو موادش ک میخوای درستکنی همزن لازمه میشه هم زن روحذف کرد؟؟؟

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندارم ...میخوام بپزم میخوام خوشمزه ام بشه چی پیشنهادمیدین

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

دو رنگ پودر کیک آماده بگیر , فکر نکنم دیگه همزن بخواد

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

همزن نیازه فکر نکنم کیکت کیفیتش خوب بشه بازم خودت بهتر میدونی... از کسی که باهاش رودروایسی نداری بگیر... همسایه ما همیشه از ما میگرفت اونم مث من کیک پز بود... کلا عشق کیک و کاپ کیکم😍😍

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

آماده ها هم هستن ولی طعم خونگیو نمیدن

برای کیک زبرا میتونی پودر وانیلی بگیری ساده بعد نصفش کنی نصف باقی مونده رو شکلاتی...حالا چرا زبرا؟!!برای تولد مگه نیس؟شیفون یا اسفنجی بهتره که برای خامه کشی 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
آماده ها هم هستن ولی طعم خونگیو نمیدن برای کیک زبرا میتونی پودر وانیلی بگیری ساده بعد نصفش کنی نصف ...

خامه ام همزن میخواد آخه ...تاحالا زبرانخوردم از قیافش خوشم.میومد گفتم شاید خوشمزه باشه

آماده ها هم هستن ولی طعم خونگیو نمیدن برای کیک زبرا میتونی پودر وانیلی بگیری ساده بعد نصفش کنی نصف ...

بجاهمزن میتونم از مخلوط کن آبمیوه گیر استفاده کنم؟؟این پارچ شیشه ایا منظورمه

اره من وقتی همزن نداشتم تو مخلوط کن میریختم

خوب میشه؟همون کاره همزنو میکنه؟؟؟؟میشه باهاش خامه ام درست کرد؟