2777
2789

الان تقریبا چند روزه نتم روزا ب هیچ عنوان وصل نمیشه فقط نصفه شب وصله.

بسته یک ماهه دوگیگ گرفتم یک گیگش روزانه است ی گیگ شبانه الان تفربیا بیس روزه

اولا خوب بود چند روزه اینطوریه 

اینم بگم ک استعلام میگیرم روزانه ام تموم نشده دارم اما دلیش چیه ک وصل نمیشه نمیدونم 

برا کسی اینطور شده 

چیکار کنم اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه...☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یک گیگ روزانتون تموم شده

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

اره گلم 1 گیگی ک مخصوص روز هست تموم شده

شبانت مونده فقط

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

اگه نت ایرانسل استفاده میکنید تو سایت ایرانسل یا اپ ایرانسل من میتونید از طریق چت با کارشناسان مشکلتون رو بگید

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
شاید تموم شده سیستم نشون نمیده من نتم تموم شده بود میگف تموم نشده.از شارژم کم میکرد

ن اخه استعلام میگیرم دارم نت هنوز 

میدونمم ک تموم نشده چون من اصلا روزا زیاد اینترنت استفاده نمیکنم .بیشتر قطه.چون وقت نمیکنم دوتا بچه کوچیک دارم 

فقط شبا چیزی دانلود میکنم .اینطور باشه باید شبانه ام تموم بشه ن روزانه

ن همراه اوله... برا همراه اول نمیشه مگه...؟

نمیدونم یه سر به سایت همراه اول بزنید شاید شد با یا زنگ بزنید با اپراتور همراه اول صحبت کنید