2777
2789
عنوان

برام دعا کنید خداصداتون میشنوه

71 بازدید | 13 پست

سلام ماه قبل ال دی خوردم ۱۶ پری شدم این ماه اقدام های بی برنامه داشتم امیدی ندارم ولی هنوز پری نیومده ترشح سفید زیاد دارم گاهی شکمم میگیره ول میکنه گاهی درد هفته قبل کمر درد داشتم احساس میکنم سینه هام سنگین شده 

نمیدونم ال دی ماه قبل بدنمو بهم ریخته یا واقعا خبریه 

دعا کنید باردار باشم سالم وصالح بدنیا بیاد 

دلم خیلی گرفته پارسال این موقع یه سقط داشتم خداکنه روزای تلخم شیرین شه 

برام دعا کنید ازته دل مخصوصا سیدا وبارداارا به نی نی هاشون بگن برام دعاکنه منم مامان شم دلم پوسید بخدا

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله خداحاجتتوبده عزيزم،،قربونه خدابرم فعلاحاجتاي منوبه قيمته ناراحتيم داره ميده بازم شكرش حتم ...

انشاءلله😭

ان شالله بچه دار بشید، همسایمون بچه دار نمیشد، نذر زیارت علی بن امام محمد باقر کرد که فرزند بلافصل امام محمد باقر است در روستای مشهد اردهال کاشان.

الان بچه اش رفته سربازی و فقط همون یه پسرو داره

ان شالله بچه دار بشید، همسایمون بچه دار نمیشد، نذر زیارت علی بن امام محمد باقر کرد که فرزند بلافصل ا ...

منم چند بار اومدم کاشان اما قسمتم نشده برم 

منم نذر میکنم با بچم برم 

شماهم برام دعاکن 😭

عزیزم خ سخته ان شاالله ک بزودی زود ی نی نی سالم صالح بیاد تو دامنت  تو هم منو دعا کن 😚

خیلی سخته 😭😭

انشاءلله زود زود

عزیز دلم ناراحت نباش میاد قول بهت میدم زود زود 

شنبه میرم ازمایش 

از بی بی بیزارم 

استرس پدرمو در اوورده هم از نشدن پریود هم از باردار بودن یا نبودن

شنبه میرم ازمایش  از بی بی بیزارم  استرس پدرمو در اوورده هم از نشدن پریود هم از باردار ب ...

بهت حق میدم ولی باور کن بچه مامان بدون استرس میخواد از الان تمیرن کن ک استرسو از خودت دور کنی