2777
2789
عنوان

هزینه های بارداری

1095 بازدید | 31 پست

سلام خانمای قشنگ.میشه اونایی که باردارن بهم بگن هزینه هاشون چطوره؟خیلی بالا میشه؟چندبار توطول بارداری باید سونو رفت وهربار چقد؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

سونوی قلب 

آزمایش چکاپ کلی 

سونو و آزمایش ان تی 

سونو و آزمایش  انومالی 

یکی دوتا سونوی معمولی 

هزینه ی مکمل ها و دارو ها و هزینه ویزیت هر ماه دکتر 

این برا یه بارداری معمولیه 

🤩
سونوی قلب  آزمایش چکاپ کلی  سونو و آزمایش ان تی  سونو و آزمایش  انومالی  ...

شکو طلا جان قبل اقدام  چه آزمایشایی باید بدی؟چکاب کلی وسونو وتست پاپاسمیر؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکو طلا جان قبل اقدام  چه آزمایشایی باید بدی؟چکاب کلی وسونو وتست پاپاسمیر؟

عزیزم من قبلش اصلا تحت نظر نبودم نمیدونم. 

ولی آگه عفونتی داری که باید تحت نظر باشی برطرف شه که قطعا پاپ اسمیر و اینا میخواد یا تیرویید خدای نکرده باید مواظب باشی  آگه هم مشکل خاصی نداری که فقط فولیک اسید بخور از چند ماه قبل از اقدام البته من اونم نخوردم 😂

🤩

من فعلا بیمه تکمیلی نیستم.بخاطرهمینم میپرسم ببینم میشه از پسش براومد؟

عزیزم من قبلش اصلا تحت نظر نبودم نمیدونم.  ولی آگه عفونتی داری که باید تحت نظر باشی برطرف شه ک ...

خداروشکر مشکل خاصی ندارم فولیک اسیدم گاهی میخورم ولی الان خیلی میترسونن میگن بایدهمه تستا قبل بارداری انجام بشه

من حدود دو تا سه تومن فقط سونو آزمایش و دارو هام شد البته دارو هام همش خارجی مینوشت دکترم دو تومن ...

دو تومن زایمان طبیعی؟؟؟؟ خیلی زور داره خودت بری زور بدی پولشم بدی😂😂😂

من از دوسال قبلش فولیک اسید خوردم تمام چکاب ها رو انجام دادم حتی دندونام رو درست کردم ولی هفته ی 7 که آزمایش کلی رو دادم هم تیروئیدم کم کار شده بود (12) بود قندم 96 بود الان دوباره آزمایشم دادم که 27 تم جوابش میاد

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
من حدود دو تا سه تومن فقط سونو آزمایش و دارو هام شد البته دارو هام همش خارجی مینوشت دکترم دو تومن ...

بیمه تکمیلی بودین؟واسه دکتر مطب میرفتی یا بیمارستان؟

من از دوسال قبلش فولیک اسید خوردم تمام چکاب ها رو انجام دادم حتی دندونام رو درست کردم ولی هفته ی 7 ک ...

انشاءالله اینسری اوکی میشه.اخه میگن فولیک اسیدم بیشتر از سه ماه بخوری عوارض میده

به نظرم بیمه واقعا لازمه نمیشه پیش بینی کرد وضعیت مادر و بچه چه جوری قراره باشه

دقیقا موافقم.شوهرم دنبال بیمه س.شرکتشون بیمه تکمیلی نداره