2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم برای دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم چشم حتما...شما هم دوقلو باردارین ؟

ان شاالله ک خدااز دهنت بشنوه و بزودی ب منم بچه های سالم و صالح بده . نفست حقه گلم . 

ن عزیزه دلم😢😢پارسال باردار بودم دوقلو و دورازجون بچه های شما سقط شدن 😭هنوزم ک هنوزه تو دلم پره غمه واسشون اکه بودن الان ۵ ماهه میبودن 😥😢😭دعام کن عزیزم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
ان شاالله ک خدااز دهنت بشنوه و بزودی ب منم بچه های سالم و صالح بده . نفست حقه گلم .  ن عزیزه د ...

الهی...خیلی ناراحت شدم ..خواست خدا بوده ...کاملا میتونم بفهمم که چقد سخته .‌‌چون ریسک دوقلویی خیلی بالاست ...اما انشاالله خدا دوباره خودش بهتون نظر میکنه و نی نی های خوشگلت برمیگردن پیشت ...اتفاقا دوست منم مثل شما بود دوقلوهاش رو از دست داد ولی دوباره دوقلو حامله شد الانم ۱/۵ هستن 

الهی...خیلی ناراحت شدم ..خواست خدا بوده ...کاملا میتونم بفهمم که چقد سخته .‌‌چون ریسک دوقلویی خیلی ب ...

ممنون گلم . نمیدونی از پارسال چقد داغون شدم کارم فقط اشک ریختن بود . از خدا مرگمو خواستم .اخه اون بیچاره ها چ گناهی داشتن 😢😢😭😭 کاش منم میرفتم پیششون.عزیزم توروخدا دعان کن بلکه خدا ب دل شما نظر کنه ب منم بچه یا بچه های سالم بده ‌.توروخدا دعام کن گلم .   خدا بحق پنج تن نی نی های نازتو نگه داره دوسته گلم

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
ممنون گلم . نمیدونی از پارسال چقد داغون شدم کارم فقط اشک ریختن بود . از خدا مرگمو خواستم .اخه اون بی ...

عزیزم الهی خدا به دلت آرامش بده ...حتما حتما برات دعا میکنم خدا دلت رو شاد کنه الهی آمین