2777
2789
عنوان

ازدواج با پسره کوچیکتر از خود

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست

۲۲ اصلا واسه ازدواج پسر مناسب نیست و خیلی زوده .

حالا چ برسه به اینکه خانم بزرگترم باشه !!

ولی خب بازم‌بستگی به معیارهای خودشون داره ، من‌این موضوع واسم خط قرمزه که همسرم‌کوچیکتر نباشه ، شاید دوست شما مشکلی نداشته باشه با این موضوع . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن اینکارو نکنه. من از نزدیک دیدم که میگم. اینطوری باید همه مسئولیتای زندگیو خودش به عهده بگیره. اگه مرد بالای ۳۵بود شاید دو سه سال مشکلی نداشت ولی زیر سی سال خیلی ناپخته هس

وای که این علاقه پیش از ازدواجه که باعث این همه طلاقه توروخدا بگو به عاقبتش فکر کنه

منم گفتم خوب فکر کن احساسی عمل نکن ولی دیدم فایده نداره منتظره ببینه خانواده پسره چی میگن..چون خود دختره و خانوادش انگار مشکلی ندارن با این وصلت

من نمیدونم چرا بعضیا کلا ازدواج با کوچیکتر رو رد میکنن و همچین نسخه میپیچن انگار خودشون شوهرشون کوچیکتر بوده و هزار اتفاق براشون افتاده

ازدواج های بسیاری هستن ک مرد بزرگتره و طلاق میگیرن و برعکس

هستن کسانی ک مرد کوچیکتره و خیلی هم موفقند

دوستان برا همه یه نسخه نپیچید

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍