2777
2789
عنوان

ازدواج با پسره کوچیکتر از خود

328 بازدید | 22 پست

دوستان بنظرتون زندگی و اینده ی چنین دخترایی چطوری میشه؟؟ایا خوشبخت میشن؟؟فک کنیدپسره 22 سالشه دختره 25 ساله..ایا زندگی اینا میتونه ادامه داشته باشه؟؟

برا یکی از اشناهام میخواد اتفاق بیفته و از من مشورت خواسته!! کسی تو اطرافیانش همچین موردی دیده عایا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی بستگی به خودشون داره تا دیگرون اگه خودشون کنار بیان چه مشکلی هست الان ۲۲ تا ۲۵ که زیاد فاصله ایی نیست 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

دختر خاله من دو سال از شوهرش بزرگتره.و یه زندگی عالی 

جاریم چند سال بزرگتره و شانزده ساله زندگی میکنن و میگه راضی هستم

خداوندا قرارم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش
نه مورد دیدم الان دارن جدا میشن چون دختر خانم ک ۲ سال بزرگتره ، بزرگی می کنه به پسر و امر و نهی ...

اره اتفاقا دختره خیلی خیلی لارج فکر میکنه خودشم میگفت پسره یخورده بچگانه فکر میکنه با این حال دلبسته اش شده

اوه چقدر آشنا دارم که اینجورین سه سال زیاد نیس فکرمیکنم... اما پسرا مثل دخترا فهمیده نیستن ممکنه به رخش بکشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰