2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله 😁  نمیدونم چرا حذفم نمیکنه این دفه 😁

این بار  برعکس دارن تنبیهت میکنن نگهت داشتن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان دیگه فقط گزینه روش غیر اخلاقی مونده 😁

از ارمانات کوتاه نیا 😐 از دلار بگو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
😂😂😂😂 ینی عاشقتم

فدا مدا خوشم میاد گرفتی 😂😂😂😂

بلد نیستم لینک بزارم ک حذف کنه جون خودت بیا برام لینک بزار نینی یار حذف کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1917265/کاش-مامانم-یه-خط-و-اینترنت-گرفته-بود-هر-ساعت-باهاش-حرف-میزدم

از وضعیت مملکت بگو الان دوستمون بالا راهنمایی کرد 😁

خخخخ نه دیگه یه نسخه برای همه جواب نمیده ایشون میخوان فقط همون تاپیکشون حذف بشه نه کاربریش برو براش گزارش بزن ده تا گزارش بخوره خود به خود تاپیک میترکه