2777
2789
عنوان

نماز صبح

463 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ، بهم بگید چیکار کنم نماز صبح بیدار بشم؟؟؟ همیشههههههه خواب می مونم ، ساعت پر میکنم ، موبایلم اذان میگه هی قطع میکنم 😢😢😢😢😢😢دلم نماز صبح میخواد 

من گوشیم رو هشداره بیدار میشم ارادتو قوی کن 

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار عادت کنین

حل میشه قضیه

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

نمیدونم چیکاری کنی منم به یکی از دوستان گفتم راهنماییم کرد گف به خدا بگو از ته قلب که دلت میخاد بیدار شی برا نماز منم گفتم و واقعا از همون روز سر ساعت پنج تا پنج و رب بیدار میشم بدون کوک کردن چیزی واسه خودم خیلی عجیب بود اول به حرف اون خانوم خندیدم بعد دیدم واقعا راسته من حتی گوشی هم کوک نمیکنم خودم کوک شدم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

گوشیو کنارت نزار خب

یه جایی بزار که مجبور شی بلند بشی تا صدای آلارمشو خاموش کنی

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

منم بیدار میشم قطعش میکنم 😭

وا چه کاریه خوب

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
نمیدونم چیکاری کنی منم به یکی از دوستان گفتم راهنماییم کرد گف به خدا بگو از ته قلب که دلت میخاد بیدا ...

دقیقا ی نفر این پیشنهادو بمن داد

گفت بگو خدایا منو برا نماز صبح بیدار کن بیدار میشی

یا اینکه شب قبل خواب ب متکات بگو منو برا نماز صبح بیدار کن هرجور ش ه باسه بیدار میشی

منم خندیدم اما تجربه کردم جواب داده😁

نمیدونم چیکاری کنی منم به یکی از دوستان گفتم راهنماییم کرد گف به خدا بگو از ته قلب که دلت میخاد بیدا ...

خوش به حالت 😍😍😍😍😍😍 چقد خوبببببببب ، مرسی حتما امتحانش میکنم 

منظورم اینه   رو هشدار میزارم زنگ بخوره

اگر نمازای ظهر و شبت رو به موقع بخونی به طور خودکار برای نماز صبح بیدار میشی...اینو خودم بارها و بارها  امتحان کردم 

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
دقیقا ی نفر این پیشنهادو بمن داد گفت بگو خدایا منو برا نماز صبح بیدار کن بیدار میشی یا اینکه شب قب ...

گفتم الان بگم یه عده میان میگن خرافاتی باز خوبه بودن کسایی که مثه من تجربه کرده باشن👍🏻👍🏻

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻