2777
2789
يه غذايي بگين كه سريع اماده شه

کوکو

ماکارونی

کتلت

املت

خورشت گوجه

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

ماکارانی راحترین غذا الان نخود فرنگی گذاشتم بپزه تا من ظرفامو بشورم بعد شامو اماده کنم ولی برای کوکو سیبزمینی نه اردمیزنم نه پیاز نه رب اصلش همون سیب زمینی با تخمرغ واهم نمیره 

فقط خدا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای کوکو سیب زمینی اول سیب زمینی رو اب پز میکنم بعد با سه تا یا چهارتا تخم مرغ میریزم توی غذاساز حسابی هم بخوره و له بشه...غلظتش هم مثه مایه کیک میکنم با تخم مرغ یا اب مرغ...شل میکنم یعنی بعد ادویه و اخرشم میریزم توی ماهیتابه رژیمی...حالا یا میزارم توی فر یا روی گاز با کمی روغن سرخ میکنم

یا توی سینی فر شکوفه میزنم و یکمم روش پپنیر رنده شده میریزم

انقدر خوب میشه که هیچ کس اولش باور نمیکنه کوکو سیب زمینی باشه

من برای کوکو سیب زمینی اول سیب زمینی رو اب پز میکنم بعد با سه تا یا چهارتا تخم مرغ میریزم توی غذاساز ...

جالب بود

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  
میشه بگی خورشت گوجه چطوری درست میشه؟

عزیزم😊من مجردم زیاد وارد نیستم ولی تا اونجایی که دیدم گوجه رو حالت پوره درست میکنن فکر کنم رنده میکنن با آبمیوه گیری هم میشه میکس کرد اگه درست گفته باشم بعدش یکم تفتش میدن پیاز رو هم رنده میکنن با گوجه تفت میخوره یکم آب میریزن توش تا خورشت قل بزنه بعد میکشن تو ظرف پیتزا خوری و سیب زمینی هایی رو که خلالی سرخ کردن رو اضافه میکنن گوشه خورشت البته وقتی مهمون داریم بادمجون هم اضافه میکنیم خودمون باشیم سریع بخواهیم درست کنیم بادمجون نمیریزیم.

اگه درست کردی عالی نشد منو حلال کن💙 

نوش جان. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
ماکارانی راحترین غذا الان نخود فرنگی گذاشتم بپزه تا من ظرفامو بشورم بعد شامو اماده کنم ولی برای کوکو ...

نخودفرنگی رو براچی اب پز میکنی میخوای چی درست کنی باهاش؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه