2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

62 بازدید | 10 پست

من ۲۱ سالمه و از ۱۷ سالگی ازدواج کردم تقریبا ۴ساله جلو گیری میکنم تصمیم گرفتیم ک بچه دار شیم ولی هیچی نمیدونم نمیدونم کجا باید برم چیکار باید بکنم میگن وقتی زیاد جلو گیری کنی بچه دار نمیشی درسته؟ طبیعی جلو گیری میکردیم لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم من واقعا هیچیی نمیدونم و بامامانم راحت نیستم ک ازش بپرسم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
من الان ٢٢ساله طبيعي جلوگيري كردم استرس ندارم توهم نداشته باش😶

مگه چند سالته ک ۲۲ سال جلو گیری کردیی زیر نظر دکتر یا ن ؟بچه نداری اصلا؟

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

٢٢سالمه🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

اخه گفتی ۲۲ ساله طبیعی جلو گیری میکنم 😐

چند ساله جلو گیری میکنی 

تقویم همسران سال ۹۷ را بگیر، نوشته چه روزی برای بچه دار شدن خوبه و چه روزی بده، مثلا روزهای قمر در عقرب و اول و وسط و آخر ماه قمری که بچه بیماری صرع میگیره، حتما کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی را مطالعه کن، همه آداب زندگی را نوشته مثل آداب زناشویی، موقع اقدام بسم الله بگویید که وگرنه شیطان هم در ایجاد نطفه شریک میشه

تقویم همسران سال ۹۷ را بگیر، نوشته چه روزی برای بچه دار شدن خوبه و چه روزی بده، مثلا روزهای قمر در ع ...

یا حضرت عباس چ ترسناک شد من اصن اداب اینجورشو ک اصلا نمیدونستم هست منظورم مسائل مربوط ب دکترو ازمایش بود

این مجرده😒😒😒

واقعا 😕😕😕